writing-img

reklamacija vozička kupljenega na spletu

clock-img

13.01.2011, 18:48

clock-img

amalij

pencil-img

1

ojla,

Mene pa zanima, če katera ve kako se uveljavlja reklamacija vozička kupljenega po internetu v tujini.  Namreč zanimam se za nakup vozička Jane. Vendar sem v veliki dilemi ali naj ga naročim, ker ne vem kje, kako in če se sploh da uveljavljati reklamacijo pri nas v Slovenijiuser posted image .
Sem pa še v eni dilemi, če mi bo lahko katera pomagala. Ne morem in ne morem se odločiti  med Jane Slalom Pro Reverse l. 2010 2v 1 (matrx košara) ali 3v1(športni del+ lupina+košara).

Punce hvala za pomoč.

clock-img

13.01.2011, 19:31

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Ne vem, če jo sploh lahko. Mogoče ima kakšna firma worldwide garancijo, bolje da vnaprej preveriš. Vem pa, da je prijateljica iz goriške na koncu kupila Mutsya v Baby centru ravno zaradi garancije in servisa, čeprav je bil v Italiji cenejši.

clock-img

13.01.2011, 20:51

clock-img

moci

pencil-img

5572

če je kupljen v evropski uniji morajo tudi pri nas upoštevat garancijo

clock-img

13.01.2011, 21:33

clock-img

emica2008

pencil-img

674

IZVIRNO SPOROČILO: moci

če je kupljen v evropski uniji morajo tudi pri nas upoštevat garancijo

a lahko malo bolj podrobno o tem, ker me zelo zanima....user posted image

clock-img

14.01.2011, 11:41

clock-img

pasijonka

pencil-img

143

Žal je tako, da je evropska garancija dostikrat samo na papirju.
Kar sem storila jaz, je sledeče: Z vprašanjem sem pisala direktno proizvajalcu in spletnemu ponudniku, kjer sem nameravala kupiti voziček. Ko sem od obeh dobila skladen odgovor črno na belem, sem se odločila za nakup. Nabavila sem pa Stokkeja, 30% ceneje kot pri nas. Stokke ima mednarodno garancijo in če bi bilo karkoli, ga samo peljem zastopniku pri nas (ki je BCuser posted image  in oni urejajo dalje stvari. Če tega ni, pač uveljavljaš garancijo prek prodajalca in včasih v tem primeru nosiš stroške pošiljanja do njega, odvisno od politike prodajalca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem