writing-img

res me preseneča!

clock-img

16.06.2005, 22:10

clock-img

eva1

pencil-img

4835

No prejšni teden sem jamrala kako Luka samo joka in joka, sedaj ga pa morem pohvalit že 3,4 dni nič ne joka(trkam), no razen kadar je ful zaspan,pa kr naprej se samo smeji in vriska!
In kar me najbolj preseneča-prej sem ga vedno uspavala z joško, zdej pa ga samo položim v postlo, brez dude, brez prstka in :duda: zaspi brez problemov!!!
Ej v 1 tednu se je za 100% ubrnilo, sploh ne morem vrjet-pa tko sem srečna, pa tok ga mam rada-res je en sonček ta moj Lukec!!!

clock-img

16.06.2005, 22:28

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Super! Cestitamo :bravo::bravo::bravo:
Moj Marko je tocno en mesec mlajsi od tvojega Luke, in ko berem tvoja sporocila, si vedno predstavljam kaj nas se caka.
Torej se je upanje za nas :):):)
Je pa tudi moj danes zaspal prvic brez joške, samo ni bilo tako enostavno. Sem mislila, da ga bom samo odložila, zaprla vrata, on bo pa zaspal. Ja, vraga :)-:)-:)-:)-:)-

Lp,Naja

clock-img

16.06.2005, 22:37

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Se spomnim tvojega "jamranja". Vidiš, da vse hudo mine in pri tebi je to šlo zelo na hitro.:bravo::bravo::bravo: Luka!!

Naš je par dni mlajši od vašega in je tudi ful priden. Joka samo, ko je zaspan ali pa ko pride čas kolik, drugače pa je pravi angelček! Po uro ali več leži na postelji ali v svojem ležalničku in se po svoje pogovarja in igra. Vsak dan nam prinašajo ti naši sončki nekaj novega - novo veselje.

clock-img

16.06.2005, 22:37

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Se spomnim tvojega "jamranja". Vidiš, da vse hudo mine in pri tebi je to šlo zelo na hitro.:bravo::bravo::bravo: Luka!!

Naš je par dni mlajši od vašega in je tudi ful priden. Joka samo, ko je zaspan ali pa ko pride čas kolik, drugače pa je pravi angelček! Po uro ali več leži na postelji ali v svojem ležalničku in se po svoje pogovarja in igra. Vsak dan nam prinašajo ti naši sončki nekaj novega - novo veselje.

clock-img

16.06.2005, 22:38

clock-img

beba76

pencil-img

2059

:ups: Se pardoniram! So mi prsti ušli.

clock-img

16.06.2005, 23:23

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Eva, a sta najina dva :duda: kej v sorodu:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Tudi naša je danes 4. dan fuuuuuuuuulllllllllll pridna, joka res samo takrat, ko ji kaj manjka (lačna, zaspana, žejna). Ne morm verjet

lp:muca:

clock-img

17.06.2005, 09:49

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Pozdrav!

Kak so luštni ti naši :duda:!!

Samo moja Enja pa je danes ponoči na dve uri papala:(
Morda je to poskok v rasti?? V glavnem, mamica je utrujena, upam, da ne bo dosti takih noči; saj zdaj je še ne morem z ničimer drugim uspavat (duda-kaj za vraga je ta stvar-špuk ven)
pa popoldan nikakor da zaspi razen v vozičku, še če gremo kam z avtom, ona budna kuka okoli; imam roke do kolen;

NE bom več jamrala, saj drugače je ok, tak kot vaši!

Punce lepo bodite v senčki nekje, danes je že zdaj pasje vroče

:rozica:

clock-img

18.06.2005, 14:55

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Super eva1! Bravo Luka! :bravo::bravo::bravo:

Ja naš pikec-pukec je pa čisto od muh...kakšen dan je tečko-pečko, kakšen dan pa tako zlat, da sem čist v 9nebesa in enako je ponoči. No, sej bo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem