writing-img

retenca testisov in fimoza lulčija!

clock-img

12.08.2009, 14:55

clock-img

emina83

pencil-img

428

No, kot je zgoraj omenjeno imam sina (10 mes), kateremu se jajčka še niso spustila, za povrh ima pa še lulčija čist zlepljenega.

Tako da ga čaka opertivni poseg - fiksacija obeh jajčk v mošnjo (vsako posebej zaradi možnosti vnetja) pa še cirkumcizija lulčeka.

Strah me je kot psa, kak bo vse skup potekalo in kak bo to potem sploh zgledalo, že zdaj vem da me bo po posegu kr strah pokukat v pleničkouser posted image user posted image user posted image

Zanima me ali je katera imela podobno situacijo in vsaj približno ve kaj me čaka in lahko del tole izkušnjo z mano?

clock-img

12.08.2009, 16:36

clock-img

grahek85

pencil-img

1399

Mojemu bratcu so obrezali lulčija, ker je imel kožico popolnoma zaraščeno na glavico in je imel že težave z lulanjem. Star je bil toliko, da je ravno postal malo bolj samozavesten na nogah, se pravi kake 15 mesecev. Je bil pa popolnoma obrezan.
Kar par dni po operaciji se ni postavil na noge, moralo ga je precej boleti. Izgledalo pa niti ni tako zelo grozno, mogoče na začetku, ko je bil preostali del kožice še natečen in je izgledal kot cvetačka. Po kakem tednu bi bilo verjetno vse ok, pa se je štorček precej ruknil v predel lulčka in potem par dni spet ni nič hodil naokoli. Če gledam splošno, glede na obseg operacije in glede na mesto, bi rekla, da smo pričakovali, da bo huje. Ni bil piknik, samo je šlo. Tudi zarastlo se je vse vredu in razmeroma hitro.    

Najina mala velika ljubezen

clock-img

14.08.2009, 09:53

clock-img

emina83

pencil-img

428

Grahek, hvala...

Drugače pa upam, da bo vse potekalo, tako kot mora in da ne bo zapletov...

clock-img

14.08.2009, 11:01

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Punce, brez zamere, samo... lulčija, jajčka, pa pol še grahek... ni kaj, da se človek ne bi nasmejal user posted image

PS: pa da ne bo katera prav prizadeta, to nima nič z vašimi problemi, ampak samo z izrazoslovjem

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

14.08.2009, 12:49

clock-img

grahek85

pencil-img

1399

Ma ja tistemu smokiju težko rečeš kako drugače... se vse zdi kot precenjevanje....user posted image  

Najina mala velika ljubezen

clock-img

14.08.2009, 15:15

clock-img

emina83

pencil-img

428

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobre ste!

Sam mene še vseen bega to, da nobena nima nč za povedat, pa menda ja ni moj sin edini s temi težavami...user posted image

clock-img

17.08.2009, 08:40

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

jah, kaj naj rečem, so same punce user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem