cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

revma

clock-img

31.08.2007, 07:33

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Jutro!
Mene pa zanima, če je kje še kdo, ki ima sklepno revmo in kako se zdravi?

lp

clock-img

14.09.2007, 13:34

clock-img

lila114

pencil-img

84

Meni so že kot otroku postavili diagnozo sklepna revma. Zmeraj sem bla pri zdravnikih in na tabletah ibrupprofen zraven pa ranital za želodec. Dajali so me tudi v dolenjske toplice na razgibavanje po 14 dni. Zdaj pa sem bla pred časom pri osebni zdravnici in me je dala na ponovne preiskave in so pokazala da je nimam. Ne vem več komu verjeti. Mene sklebi bolijo skoraj vsak dan, ko ne gležnji pa kolena, pol pa komolci in členki. In zdaj ti ne morem povedat al jo mam al ne, še dohtari ne vejo se mi zdi. Ni pa fajn, je včasih kak dan ko boli za umret, da mi sploh ni za vstat. Izogibat večjim naporom na nogah pa je boljš. Zdaj nimam več zdravil in se samo bolj pazim.Zdravniki pa se naj zmenijo med sabo al jo mam al ne.

clock-img

02.10.2007, 14:13

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Tudi pri meni so različna mnenja, eni pravijo, da jo imam drugi pa spet ne. Mene pa ful boli, so dnevi, ko komaj vstanem s postelje, najbolj običajna opravila so taka muka, da joj. Umivanje zob je ena sama bolečina.....
Meni je zdravnica tudi predlagala toplice sam v lastni režiji, da bi me ona poslala lahko samo sanjam.
Veliko slišim, da obstajajo neke vaje, ki izboljšajo stanje, pa me zanima če so jih tebi priporočili, ker moja zdravnica pravi, da ni fajn, pol pa bodi pameten.

lp

clock-img

02.10.2007, 14:32

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Zdravi oz. lajsa simptome se z razgibavanjem, raznimi antirevmaticnimi mazili in protibolecinskimi tabletami. Ozdravljivo pa ni, vsaj ne da bi jaz vedela. Naj me kdo popravi, ce se motim...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem