cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

riž za zgostitev?

clock-img

05.11.2008, 18:23

clock-img

MojaM

pencil-img

36

Zdravo!

Velikokrat zasledim v receptih za naše malčke, da kašice zgostijo z rižem za dojenčke. Zanima me ali je to mišljeno rižolino ali obstaja kakšen drug riž?

Kaj uporabljate ve za zgostitev?

Hvala!

LP!

clock-img

05.11.2008, 18:24

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Nič,nisem uporabljala.Drugače pa kakor je meni znano navaden rižuser posted image

clock-img

05.11.2008, 18:31

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Jas sem prvo ko sem začela uvajati GH, začela z rižolino.
Zdaj nevem, ker omenjaš kašice, jas sem mu rižolino malo dodala v mleko. To je bilo prvo. Drugače sem mu doma pasirala sadje zelenjavo. Kakšno kašico bi ti zgostilauser posted image z rižem?

clock-img

05.11.2008, 19:23

clock-img

inesc

pencil-img

298

Jaz za zgostitev uporabljam Milupino riževo kašico. Jed zgosti, pa še bolj kalorična je. naš ima to raduser posted image

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

clock-img

05.11.2008, 19:38

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Jaz jih sicer nisem uporabljala, ampak mislim, da obstajajo neki riževi kosmiči, ki se lahko uporabijo v ta namen. Jaz sem dala kar navaden riž, samo ne bel, ker je user posted image  zaprl, ampak polnozrnatega.

clock-img

05.11.2008, 19:57

clock-img

MojaM

pencil-img

36

Ja sem mislila za zgostitev sadnih in zelenjavnih kašic.

Kjava ali mogoče veš kje se dobijo ti riževi kosmiči?

clock-img

05.11.2008, 20:21

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Riževe kosmiče dobite v Mercatorju, pa tudi v DMu,MUllerju sem jih že zasledila, v kotičku 'zdravo življenje'.
Drugače pa je tale 'otroški riž' verjetno okroglozrnati riž, ki se ponavadi uporablja v juhicah, enolončnicah etc.

clock-img

05.11.2008, 20:35

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Mi uporabljamo Milupine riževe kosmiče, ki jih lahko kupiš v vseh trgovinah s hrano, DM-u, Műllerju in verjetno še kje.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

05.11.2008, 21:07

clock-img

pezbar

pencil-img

202

Uporabljam riževe kosmiče od Milupe. Z njimi zgostim npr. jabolčno kašico (koščke olupljenega jabolka prekuham in jih skupaj s kosmiči z vilico pretlačim), zelenjavne kašice (kadar ni kombinacija s krompirjem), včasih z njimi zgostim tudi AM, ki mu ga dam za večerjo po flaški.

clock-img

05.11.2008, 21:46

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Tudi jaz uporabljam za zgostitev Milupine riževe kosmiče.

clock-img

06.11.2008, 11:23

clock-img

24julij

pencil-img

565

IZVIRNO SPOROČILO: pezbar

Uporabljam riževe kosmiče od Milupe. Z njimi zgostim npr. jabolčno kašico (koščke olupljenega jabolka prekuham in jih skupaj s kosmiči z vilico pretlačim), zelenjavne kašice (kadar ni kombinacija s krompirjem), včasih z njimi zgostim tudi AM, ki mu ga dam za večerjo po flaški.

to tud jst nardim sam a ti lepo tece po flasi ker pri nas je to problem da dam zelo malo kasice ampak se mi zdi da se matra ko vlece pa sem jipovecala lukno kak cucelj pa mas?

clock-img

06.11.2008, 12:45

clock-img

pezbar

pencil-img

202

Imamo flaško od Aventa, z dudo za različne pretoke (I, II in III), kadar je kašica v mleku, obvezno zaugamo na III user posted image
V bistvu sem z riževimi kosmiči zgostila mleko le enkrat ali dvakrat in kolikor se spomnim ni bilo problemov s tem, da bi bila kašica pregosta za cucelj.
Pred nekaj dnevi sem kupila od Milupe 7 žit in zdaj mu dajem to za zgostit AM za večerjo. Do zdaj se je cucelj enkrat zabasal, sem potem jaz malo povlekla, pa je spet lepo steklo. Za obrok po flaški je pač treba narest malo manj gosto kašico kot za obrok po žlički, tako kot piše v navodilih za pripravo.

clock-img

06.11.2008, 18:36

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Mi uporabljamo Milupine riževe kosmiče, ki jih lahko kupiš v vseh trgovinah s hrano, DM-u, Műllerju in verjetno še kje.

enako

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem