writing-img

rižek

clock-img

30.05.2005, 14:01

clock-img

lex

pencil-img

6532

A mi prosim pomagate! Rada bi mu skuhala riž, pa ne vem kako. Ali ga je res treba zmleti v kavnem mlinčku pred kuho? Ali ga lahko kako drugače spasiraš? Ali ga lahko kuham kar v adaptiranem mleku? Hvala za vse nasvete!
:ups:
In veliko senčke:morje:

clock-img

30.05.2005, 14:13

clock-img

špelica

pencil-img

256

Najlažje je kupiti riževo moko(brez glutena)in jo skuhat na vodi, bo najlažje pojedel, ko je še tako majhen!

clock-img

30.05.2005, 15:24

clock-img

bauci

pencil-img

27

Midve sva začeli kar z rižem kot ga jemo mi odrasli (Spar, beli riž v škatli) in sicer zato ker me je v DM-ju ženska ful glupo gledala ko sem ji rekla da iščem riževe kosmiče (zanje sem prebrala na forumu). Ker ni bilo časa poiskusiti še kje drugje povprašat sem kar navaden riž skuhala, sicer ga kuham ful dolgo, zmikam s paličnim in lepo je. (Res je, da so včasih koščki, vendar midve nimava težav z njimi)

clock-img

30.05.2005, 20:03

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Bauci: v dm imajo kosmice iz rizeve sluzi, od Alnature, ki je njihova znamka. Grozno, da ti ni znala trgovka pomagat. Seveda teh ni treba kuhat, gre za podobno stvar kot vsi..linoti, ki jih zamesas v mleko.

Sicer smo pa mi riz najprej poskusli kar celega dat, pa ni sel dol in smo ga mogli miksat. Zdaj pa ze dolgo ni treba vec.
Poskusi kar normalnega na vodi nardit, ce ne bo sel dol, ga se vedno lahko zmeljes.
Drugace pa niiikooli ne prekuhavaj adaptiranega mleka. Enkrat ga lahko pogrejes, zavreti ti pa ne sme...baje sledi driska ipd.:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem