cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rižev sluz od 2 meseca dalje???

clock-img

01.12.2005, 12:22

clock-img

žužu

pencil-img

620

po nasvetu pediatrinje naj bi začela dodajati malemu zvečer in zjutraj v mleko rižev sluz oziroma rižolino. sicer na škatli piše po dopolnjenem 4 mesecu. ampak, če je rekla pediatrinja, da lahko?
se morda kje dobi kak pripravek iz riža, ki naj bi se dodajal že pri 2 mesecu?

clock-img

01.12.2005, 12:26

clock-img

Anonimen

Hm...ne da bi jaz vedla, ampak veliko nas je dalajalo rižolino v melko pred 4. dopolnjenim mescem..user posted image Daj pa ga noter toliko, da mleko le malo zgostiš in to je to!

Naš nik še zdaj rižolnio pije in ga obožuje!user posted image

Tak , da :Poslušaj pediatra!user posted image user posted image

clock-img

01.12.2005, 12:39

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz sem pri dveh mesesih otroka samo dojila, rižolino pa sem začela dajati okrog dopolnjenjega 6. meseca. PRej sem mu dala samo frutolino.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

01.12.2005, 14:00

clock-img

Andra

pencil-img

825

Od Hippa se dobijo bio riževi kosmiči, ki se dodajajo otroku v stekleničko od drugega tedna starosti dalje. Mislim, da je mislila to. Jaz sem to uporabljala in je dobra zadeva. Ko je to jedla, mi je nehala bruhat in je imela daljše presledke med obroki.

clock-img

06.12.2005, 11:28

clock-img

LONA13

pencil-img

776

Nejc je star 4,5 mesecev in ima že en sadni obrok, zdaj se mi pa zdi da se čez dan ne naje dosti  bi mu rada popoldan dala še mal rižolina  Koliko mu naj dam za ta prvič in kako naj potem nadaljujem???

Hvala in lp.
Lona

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

clock-img

06.12.2005, 17:20

clock-img

nejča

pencil-img

178

Naš Žiga je precej polival pa smo morali dodajat 2% rižolina, ki smo ga prej skuhali v vodi kot puding, da ga je lažje prebavil skupaj z mlekom. To smo začeli že pri 1,5 meseca po nasvetu pediatrov v bolnici.

clock-img

07.12.2005, 21:42

clock-img

urška

pencil-img

3136

riževa sluz je neki druzga kot rižolino - tko kot je napisala Andra

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem