writing-img

rižolino in mamino mleko

clock-img

22.01.2008, 13:45

clock-img

rose

pencil-img

276

rada bi ji naredila rižolino s svojim mlekom, pa ne vem kako. na navodilih piše, da je treba mleko prevreti in ohladiti na 50C? A jaz svoje mleko lahko kuham?????
Ker je alergik na KM, mi druzga na preostane.
Pa še to, glede na to, da je alergik, a lahko začnem z rižolinotom? Sem probala z jabčkom, pa ima ful refluks po njem. Tko da bi ji za začetek mleko gostila z rižolinotom, vsaj par dni. je pa stara že 6 mescev.
kaj menite ve in kak nasvet prosim.

clock-img

22.01.2008, 14:34

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Svoje mleko ti ni treba prekuhat, to je napisano za kravje mlekouser posted image
Glede alergij pa ne vem kako je z rizolinom...po moje ne bi smelo bit tezav...lahko pa v mlinčku za kavo zmelješ riz in to narediš kot gris...ali pa kupiš samo rizeve kosmiče in ji zgostiš mleko s tem...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

22.01.2008, 17:45

clock-img

travica

pencil-img

352

jaz sem kupila HIPPovo riževo kašico. jo samo z vodo zmešaš, ker ima že dodano adaptirao mleko. ker noče pit po flaški ji 40 ml bolj goste naredim in dam zvečer pred dojenjem.

clock-img

23.01.2008, 14:20

clock-img

Anonimen

jaz sem moje mleko pogrela kar v vroči vodi, pa pol umešala žižolino in je blo ok....sem na brezmlečni in ji isto vse pripravljam na mojmu mleku, oz. kuham na vodi in pol z mlekom zmešamuser posted image

clock-img

23.01.2008, 14:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

žižolino

user posted image rižolino sevedauser posted image

user posted image

clock-img

23.01.2008, 22:28

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Svoje mleko lahko pogreješ v vodni kopeli.user posted image

Če imaš dovolj svojega mleka, se vsekakor strinjam, da ji delaš rižolino z njim.

clock-img

25.01.2008, 10:18

clock-img

rose

pencil-img

276

ulla80, a si ti pol vsakič posebi mleko iztisneš, al si ga kej spraviš za drugič? a ga kaj zamrzneš? pa kako ga potem oddtajaš? kar pod vročo vodo?
jaz sem ji ga potem naredila, sam ga ni hotla jest. se je kar zmrdovala zraven, pa glavco stran obračala. bom poskusila spet čez nekaj časa.

hvala za odgovore.

clock-img

25.01.2008, 20:03

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Tudi naš je alergičen na KM. Jaz mu dajem rižolino, grisolino s prilagojenim mlekom (pregomin) in zaenkrat ni bilo težav.

Keksolinota pa ne sme ker že vsebuje nekaj mleka.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

26.01.2008, 21:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rose

ulla80, a si ti pol vsakič posebi mleko iztisneš, al si ga kej spraviš za drugič? a ga kaj zamrzneš? pa kako ga potem oddtajaš? kar pod vročo vodo?
jaz sem ji ga potem naredila, sam ga ni hotla jest. se je kar zmrdovala zraven, pa glavco stran obračala. bom poskusila spet čez nekaj časa.

hvala za odgovore.

jaz si vsak dan sproti stiskam mleko, pa vsega porabim...sem se že natrenirala kolko rabimuser posted image če ne delamo rižolinoja, ji pa v drugo hrano umešam al pa kr iz lončka spijeuser posted image zamrznit sem samo enkrat probala, pa mi je blo tako čudno mleko, ko sem odtajalauser posted image pa zdaj tko ni več  samo od dojenja odvisna, tko da se mi ne zdi smiselno delat zalogo mojga mleka v škrinnji...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem