writing-img

ribe v pečici

clock-img

29.04.2008, 22:11

clock-img

biga

pencil-img

838

A je katera že spekla file osliča oz. pange v pečici? Kako pripravite ribe na tak način? Rada bi s kako prilogo in solato, bo pa jedel z nama tudi 11-mesečnik. Lahko dobim kak recept? Sem brskala po forumu, pa so večinoma recepti za brancin, orado, postrv ipd. ribe, ne pa tudi za našteta fileja.

clock-img

29.04.2008, 22:15

clock-img

vesel

pencil-img

770

Mogoče ti bo pomagal tale link,ko sm tud js spraševala za ribe.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2637883

druzina je zame vse!!

clock-img

30.04.2008, 22:55

clock-img

andie

pencil-img

427

Najbolj enostavn način- sem ga zvedla od kuharja, ki dostkrt pripravlja ribe- v pečici pečena panga je men najbolj všeč tko narejena, da daš file v alufolijo, pokapaš z olivnim oljem, dodaš rezino limone, česen,por, lahko pa tut blitvo. Folijo zapreš, pečeš 20min. Pa še smrdi nčuser posted image

clock-img

01.05.2008, 22:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: andie

Najbolj enostavn način- sem ga zvedla od kuharja, ki dostkrt pripravlja ribe- v pečici pečena panga je men najbolj všeč tko narejena, da daš file v alufolijo, pokapaš z olivnim oljem, dodaš rezino limone, česen,por, lahko pa tut blitvo. Folijo zapreš, pečeš 20min. Pa še smrdi nčuser posted image

Se čisto strinjam. Samo jaz bi dala zraven še krompir na krhlje narezan pa pride ven tako dober pečen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem