writing-img

rizeva kasica

clock-img

21.06.2006, 22:40

clock-img

irena111

pencil-img

95

tiste malo bolj izkusene mamice bi prosila za nasvet s katero kasico zaceti pri 4 mesecnemu otroku in kako. baje so rizeve najboljse? pa katera firma? vala za nasvete!user posted image

clock-img

21.06.2006, 22:46

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo dajali samo Rižolino, drugih ne poznam, ker jih ni hotel kaj dosti jesti, nekje 2 meseca. Je jedel raje druge kašice

clock-img

21.06.2006, 22:50

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Jaz sem poskusila več vrst (Kolinska, Alette...), pa nismo jedli nobene. Še danes ne mara ne čokolina, ne keksolina, ne rižolina....

Poskusi, pa boš videla, katera kašica vam ugaja.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

21.06.2006, 22:52

clock-img

Anonimen

Rižolino. Pa Nestle jo ima (ne poznam).

Lahko pa daš tudi druge kašice (Hipp, Humana ), ki so primerne od 4. meseca naprej. Večina se pripravlja z vodo. Mala Mič jih je rada jedla, če so "najbolj" kvalitetne, pa ne vem.

clock-img

21.06.2006, 22:57

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Od Alnature-dobiš v DM,od kolinske...obe zelo rada je!

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

22.06.2006, 09:23

clock-img

sazi

pencil-img

5175

naš mali je riževo kašico od Milupe, mu pa dam tisto, ki se zmeša z mlekom (imajo tudi take ,ki se zmešajo z vodo). zaenkrat dobi tako brez dodanih okusov

clock-img

22.06.2006, 12:23

clock-img

lili marlen

pencil-img

10

odvisno, kaj ti je bolj praktično.
rižolino se meša z mlekom (se pravi, da moraš posebej narediti adaptirano mleko in zmešaš not rižolino). je brez kakšnega okusa in je zato tudi dober za zgoščevanje kašic iz sadja in zelenjave, ki jih sama narediš.
druge riževe kašice (hipp, alete) se mešajo z vodo, ker je adaptirano mleko že not in imajo običajno kakšen okus - naša ima najraje jabolko/vanilija od hippa in banano od alete.
mi imamo rižolino kot rečeno včasih za kaj zgostit, drugače pa te z mlekom, ker se dojimo in zaradi tega se mi zdi bolj praktično, da je mleko že not. pri nas je to edina industrijska hrana, ki jo jemo, drugače vse pripravljam sama. če je zdrava ali ne, ne vem, gotovo ji pa zaradi teh kašic ne bo nič hudega.
pa dober tek.

lp

clock-img

22.06.2006, 20:32

clock-img

karin412

pencil-img

747

Jaz sem kupila v DM Alnatura, enkrat sem ji naredila z vodo, danes pa z mojim mlekom, pa je danes kar veselo jedla - sicer šele uvajam gosto hrano.

clock-img

22.06.2006, 22:04

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Jaz ji občasno dam Milupine bio riževe kosmiče. Načrpam si mleko in ji dodam te kosmiče - so brez dodanega sadnega okusa, brez konzervansov, barvil in glutena. Ne vsebuje adaptiranega mleka.

Ker čakamo na alergološke teste, si zaenkrat še ne upam kaj več eksperimentirat. Sicer polno dojim.

clock-img

24.06.2006, 21:30

clock-img

natalia

pencil-img

1423

rižolino Podravka

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

25.06.2006, 10:54

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Kako pa pripra<viš kašico s svojim mlekom...a še potem ko si ga stisnete, še kaj grejete..

clock-img

26.06.2006, 22:07

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Jaz ponavadi mleko zjutraj izčrpam. Polovico ga porabim za jutranji, polovico pa za večerni obrok. Mleko shranim v hladilniku.
Ko mleko uporabim, ga najprej dobro premešam, potem pa nalijem v plastično skledčko za otroke. Dno skledčke je potopljeno v vročo vodo in s tem ogrejem mleko na zaželjeno temperaturo - ga poskusim, s čemer sem imela najprej kar težave, saj konec koncev poskusim svoje lastno mleko user posted image .
Ker še ne pripravljam večje količine riževih kosmičev, skledčka kar odstane v vroči vodi in se mi kašica med hranjenjem ne ohladi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem