writing-img

rja!!!

clock-img

08.06.2007, 15:10

clock-img

blak

pencil-img

660

Hitro, hitro!

Nova majica, ima gor nek  mini železni okrasek. Včeraj sem jo dala namočit in zaradi tega  user posted image dežja, sem jo imela v vodi do danes. Evo, zdaj pa jo dam sušit in rja okrog okraska in še zadaj!user posted image user posted image user posted image

Se da dat to na kak način dol ali se moram že takoj poslovit od majice? Piuser posted image sem jezna!

clock-img

08.06.2007, 17:06

clock-img

Anonimen

Poskusi z meglio.

clock-img

08.06.2007, 19:03

clock-img

paris

pencil-img

1304

Ali pa Omino bianco

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

08.06.2007, 19:59

clock-img

Anonimen

Imam isti problem,vse sem že poskusila in nisem našla rešitve majica je definitivno uničena,Poskusila sem tudi s temi dvemi preparati pa nič.

clock-img

08.06.2007, 20:08

clock-img

Anonimen

Jaz sem enkrat imela en bel đeki zradi rje toliko časa v varekini, da so mi vsi neti proč popadali so bile luknje namesto njih. Rja je pa ostala.user posted image

clock-img

08.06.2007, 20:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz sem enkrat imela en bel đeki zradi rje toliko časa v varekini, da so mi vsi neti proč popadali so bile luknje namesto njih. Rja je pa ostala.user posted image

user posted image

na rjo s palčko za ušesa namaži wc račko, podrgni, pusti 2-3 minute (seveda, če je majčka bela) in nato takoj dobro speri in daj prat! Po tem ko spereš račko, bi moralo biti že brez fleka

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 8.6.2007 20:18:34 >

clock-img

08.06.2007, 21:42

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Imam isti problem,vse sem že poskusila in nisem našla rešitve majica je definitivno uničena,Poskusila sem tudi s temi dvemi preparati pa nič.

Jaz isto. Z WC račko pa es nisem poskusila - prvič slišim. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.06.2007, 07:11

clock-img

Anonimen

kaj zdaj? A ste sprobale gagico?user posted image

clock-img

12.06.2007, 23:26

clock-img

blak

pencil-img

660

Nisem! Majica je zelena, tako da ne pide v poštev tvoj namig. Mah, bom probala še s tisto stvarjo od Dr. Bechmana (al kako se že reče), pa bomo videli. Sporočim. Če pa se mi bo vse skupaj sfižilo, si bom z gagico kakšno risbico naredila.user posted image

clock-img

13.06.2007, 00:54

clock-img

tanara

pencil-img

30

Probaj z limono, če ni prestar ali preveč zapacan flek, gre krasno dol

lp

clock-img

13.06.2007, 22:59

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Ja, tole z limono imam pa tudi jaz v spominu, da je moja mami delala. Nisem čisto sigurna, ampak mislim, da je dala rezino limone na rjo, na to gor eno kuhinjsko servieto, čez to pa vroč likalnik za nekaj sekund. user posted image

clock-img

15.06.2007, 23:54

clock-img

tanara

pencil-img

30

Jest ne kompliciram, na madež dam par kapljic limone in potem mi rja kar izgineva pred očmi. Ampak tega madeža jest nisem obdelovala še z ničemer prej, tako da morda pri zapacanih madežih morda to ne deluje tako dobro. Ne vem, probaj...
Če pa ti je majčka res všeč, pa brž z njo v čistilnico, preden daš celo kemijo nanj, k pol tud v čistilnici nimajo več kaj pomagat.

sporoči če si uspela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem