writing-img

rjav izcedek

clock-img

15.08.2007, 17:39

clock-img

zvezdica.1

pencil-img

142

Pojavil se mi je rjav izcedek, menstruaciji pa bi morala dobiti 13. avgusta. Jaz menim da je to začetek user posted image imam prav ali se motim.Prosim vas za odgovor!

clock-img

15.08.2007, 17:55

clock-img

Endri

pencil-img

76

Tudi pri meni se največkrat začne z rjavim izcedkom kakšen dan ali dva prej, ampak vedno upam, da to ni znak prihajajoče user posted image , vendar še nisem imela te sreče. Upam, da bo pri tebi drugače.

Srečno

clock-img

15.08.2007, 20:55

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Tudi mene že pošteno živcira tale rjavkasti izcedek, ki pri meni običajno napove prihod "prelestne".
14.8. naj ne bi prišla user posted image , izcedek sem pa dobila 10. 8. in ga imam še danes. Za pošizit. Vložke imam v hlačkah bolj za okras. Vsak dan dve packi ali tri. Naj se že ulije, če se ima namen, ne pa da se takole packa 14 dni. Komaj že čakam, da je vsej 9 mesecev ne vidim!

200% MAMI

clock-img

16.08.2007, 11:05

clock-img

Anonimen

jaz dobim rjavi izcedek že 10 dni pred M, včasih tudi takoj po O, včasih pa smao kak dan pred M, izjemoma nič izcedka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem