writing-img

rjav izcedek

clock-img

31.01.2006, 21:15

clock-img

Barbk

pencil-img

1549

Ojla punce,

spet bi rabila vaše mnenje.Danes(19.dan ciklusa) je nekako 6 dni od O in se mi je pojavil rjav izcedek (čisto malo in konec).Malo me buši boli k pr M.Zadnjič sem imela krvavitev okrog 14 ali 15 dan ciklusa in je trajal cca.2 dni in je bil roza obarvan in pomešan s sluzjo.Zdaj pa je bil le rjav flekc, sluzi pa že  5 dni bolj malo, Ponavadi se mi kakšna dva dni po O pojavi veliko sluzi vse do user posted image .A mislite, da je to še vedno ovulacijska krvavitev al se nam mogoče obeta kaj lepšega?Že v naprej hvala in radi se imejte in naj ta ljubezen čimprej prinese user posted image .

Lp,
Barbk

clock-img

31.01.2006, 21:43

clock-img

lin

pencil-img

2504

Najbolje bo da narediš test tako neboš več v dvomih kako in kaj

clock-img

31.01.2006, 22:03

clock-img

delfinčica

pencil-img

183

19. dan ciklusa je malo prezgodaj za test. Barbk, jaz sem na enem ameriškem forumu zasledila, da se vgnezditvena krvavitev lahko pojavi že 5. ali 6. dan ciklusa, čeprav naj bi se načeloma kasneje, tam okoli 10 dneva ali v času, ko pričakuješ M. Je pa čisto odvisno od ženske do ženske. Pri meni je skoraj obvezno, da imam 4. ali 5. dan po O par dni trajajoč izcedek z malo primešane krvi.

Jaz ti želim, da ta ciklus M ne bi bilo in da bi ugledala user posted image user posted image namesto nje!

clock-img

01.02.2006, 07:08

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Točno tako sem jaz imela prejšnji mesec, tudi bolečine kot ob M, seveda blažje. En teden sem tuhtala, kaj bi to bilo, zdelo se mi je prepozno za ovulacijsko in prezgodaj za vgnezditveno krvavitev, no, nazadnje se je prikazala sama user posted image  .

Ampak pri tebi bi pa rekla, da bi lahko šlo za vgnezditvenouser posted image , edino boli po mojem vgnezditvena ne. Tega pa res ne vem.

clock-img

01.02.2006, 12:13

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Svetujem ti, da ponoviš test (držim pesti...). Ob enem pa ti želim, da bi se ti želja uresničila in da boš kamu postala zdrava in vesela user posted image . Lep dan.user posted image

clock-img

01.02.2006, 12:45

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Težko je še reči ali je to to... možno je, da si imela vgnezditev. Počakaj še malo in naredi test, držim pesti da bo user posted image user posted image

pozdravček user posted image

clock-img

01.02.2006, 13:57

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Jaz sem imela tam nekje 5,7 in 8 dan po O rjav izcedek... Test je pokazal user posted image
Je pa res, da je lahko samo vmesna krvavitev, ali pa manjsa pocena zilica,.... moznosti veliko... na prvi dan zaostanka M nredi test, pa bo kmalu jasno.. Vse upamo in iscemo znake, ki nam dajejo upanje, da je pa tokrat ratalo. zelim ti, da vidis +!

clock-img

01.02.2006, 21:12

clock-img

Barbk

pencil-img

1549

Ojla punce,

ful hvala vsem za te upajoče odgovore.Upam, da ni samo moja psiha ampak mene vsake toliko časa popade rahla slabost, joškice pa -no en čuden pristisk imam v njih, bolijo pa ne kej posebno, po jajčnikih me malce boli izmenično...Do user posted image  imam še 10 dni in močno upam, da je tokrat res ne bo!.

Lep pozdravček,
Barbk

clock-img

01.02.2006, 23:40

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Držim pesti za +.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem