writing-img

rjav izcedek po IVF

clock-img

09.04.2008, 15:11

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

29.3. sem imela ET. Že v nedeljo se je čist majčkeno pojavil rjav izcedek, potem ga v ponedeljek ni bilo. Včeraj spet malo, danes ga je pa že toliko, da moram vložke menjavat. 14.4. imam krvni test beta HCG...ne vem kaj naj si mislim.
Sem pa bila danes v bolnici (imela sem kontrolni pregled po blagi hiperstimulaciji, ki sedm jo imela prejšnji teden), skratka oglasila sem se v neplodni kliniki, rekli so mi da naj še počakam do ponedeljka, če pa bo user posted image , pač bo!Bog pomagaj....Sem danes res žalostna, skrbi me....user posted image user posted image ..
Je katera zanosila kljub podobnim težavam? 

clock-img

09.04.2008, 18:17

clock-img

onur

pencil-img

2700

Držim pesti, da boš srečka user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2008, 21:02

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Onur, hvala user posted image user posted image user posted image
A ni imela nobena podobnih izkušenj??????user posted image

clock-img

09.04.2008, 21:07

clock-img

Tia-na

pencil-img

454

To je različno, ene so z izcedkom noseče, drugim pa izcedek nakazuje M.

Pri meni je bilo žal to drugo ... najprej blagi izcedek, ki se je stopnjeval, naslednji dan se je pa že kri pokazala in dan za tem je začelo liti kot iz škafa.

Srečno vseeno, držim pesti, da si ti srečka nosečka z izcedkom.

clock-img

10.04.2008, 08:19

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

YULIAH Jaz sicer nisem imela nobenega postopka,sem pa pred skoraj vsako user posted image   imela rjav izcedek in potem tudi ko sem bila user posted image ,tako je pomoje možno oboje,prihod user posted image  ali user posted image ,vsaj tako jaz mislim.Pomoje obstaja upanje dokler se ne vlije user posted image .Želim pa ti iz srca,draga YULIAH,da se user posted image  ne prikaže in da si user posted image .Držim pesti ,da gre za user posted image .user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

10.04.2008, 10:41

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

Yuliah stiskam pesti zate, pomislila sem , kaj če gre za vgnezditveno krvavitev? Kdaj bi po izračunih morala dobiti user posted image  če (upam da temu ni tako!!) če postopek slučajno ni uspel? Držim pesti in mislim nate user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:58

clock-img

johnie

pencil-img

41

Tudi jaz sem imela rjavi izcedek od 8 ali 9 dne po transferju pa vse  do 14 dne. In sem srečka nosečka (15 teden). Res pa je da so mi vstavili dva, obdržal pa se je eden.
Tako malo za vzpodbudo. Ne obupat, tudi jaz sem jokala, dokler se ne ulije še nič ne pomeni. Želim ti najboljše!

clock-img

11.04.2008, 22:48

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Draga Johnie!
Meni se je žal že včeraj ulilo, tako da imam ta pravo "rdečko" . Mislim da za moja user posted image user posted image  ni več upanja....žal.
Čestitke tebi, da ti je uspelo

clock-img

12.04.2008, 09:46

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

joj, Yuliah, žal mi je....user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem