writing-img

rjav izcedek v 39 tednu

clock-img

20.07.2006, 15:13

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ojla!

Dones sm mela pregled in ni pokazal nič, maternični vrat ok. Zdle pa sm šla na wc in na vložku je bil temno rjav madež? Kaj to zdj pomeni? A se je začel kj dogajat?

clock-img

20.07.2006, 15:26

clock-img

Anonimen

uf, raje vprasaj...je sluzast? pol bi menda lahko bil cep... jaz sem po zadnjem pregledu mela tudi rjav izcedek, ampak to zaradi tega, ker me je pregledovala noter - kak dalec je glavica in to. Po pregledu me je bolelo se ves dan in tud izcedek sem mela ves dan, naslednji dan pa je blo vredu. Pa samo rjav je bil, nic sveze krvav ali pa kaj in tudi ne gost, zato so mi rekli, da je od pregleda in naj ne skrbim.

clock-img

20.07.2006, 15:28

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz sem mela tudi ponoči rjav izcedek,zjutraj sem rodila.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

20.07.2006, 15:32

clock-img

piscancek

pencil-img

325

pozdravljena, ravno prej sem v knjigi NOSEČNOST Vprašanja in odgovori prebrala naslednje:  (ti bom kar vpr. in odg prepisala)

KAJ NAJ NAREDIM OB LAŽNEM ZAČETKU PORODA?
Ne smete izgubiti glave, če opazite manjšo krvavitev. Povsem normalno je, da je v sluznem zamašku nekaj sveže, svetlordeče, ali stare, temne krvi (kot pri koncu menstruacije). Če ni drugih znamenj, npr. močnih in rednih popadkov, zamašek ne pomeni nujno, da se porod začenja. Vseeno pa je pametno, da pokličete babico ali G in prosite za nasvet.

To je seveda prepisano iz knjige. Js pa sem danes imela pregled in sem povedala mojemu G, da sem opazla rahlo sluzast izcedek, sicer čisto malo, pa je rekel, da je normalno. Da se čep začne izločat pribl. tri tedne pred porodom ali pa še celo prej. Ampak, če čutim otrokove gibe, če nimam krvavega izcedka ali bolečin v spodnjem delu trebuha, da pol ni panike.
Bi pa js na tvojem mestu poklicala G, ali pa v porodnišnico, tam ti bodo najbolje svetovali.

Če pa si se že "odločila" za pot v Rim, ti pa želim veliko srečeuser posted image

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

clock-img

20.07.2006, 21:55

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Po pregledu sem tudi jaz v zadnjem mesecu imela rjavkast izcedek. To je normalno in verjetno ne gre za začetek poroda. Se pa nikoli ne ve.

Vso srečo.user posted image

clock-img

21.07.2006, 05:39

clock-img

DORI

pencil-img

303

Jaz sem pri Lukcu zjutraj ob  8-ih imela malo rjavega izcedka, ob 15.45 je bil naš Luka že z nami. Pokliči ginekologa pa srečno.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

clock-img

21.07.2006, 10:04

clock-img

Anonimen

JAz sem po odluščenem čepu rodila za 2 dni.

clock-img

19.12.2010, 20:22

clock-img

Miss_Bee

pencil-img

17

Tudi jaz sem imela danes zjutraj nekakšen rjav sluzast izcedek,kakor sem si znala sama razložit naj bi bil čep user posted image
Zdej pa že cel dan nič,čakam na popadke oz da mi voda odteče da se začne kaj dogajati,ampak nic. Imam pa še 13 dni do PDP.
Naša puža je pa še kr živahna v bušiju :)
Razmišljam,da bi šla kr v bolnico al kaj naj naredim..vsak nasvet dobrodošel. Hvala :)

clock-img

19.12.2010, 20:52

clock-img

end1

pencil-img

1598

IZVIRNO SPOROČILO: Miss_Bee

Tudi jaz sem imela danes zjutraj nekakšen rjav sluzast izcedek,kakor sem si znala sama razložit naj bi bil čep user posted image
Zdej pa že cel dan nič,čakam na popadke oz da mi voda odteče da se začne kaj dogajati,ampak nic. Imam pa še 13 dni do PDP.
Naša puža je pa še kr živahna v bušiju :)
Razmišljam,da bi šla kr v bolnico al kaj naj naredim..vsak nasvet dobrodošel. Hvala :)

čep bo ja, sam jaz sem tudi čakala popadke vsaj v 24 urah pa nič(čeprav sem povsod brala da je pol do poroda še cca.24 ur), rodila pa šele čez teden. Se pa nekaj dogaja! srečno

clock-img

20.12.2010, 08:35

clock-img

lananai

pencil-img

3613

To je po mojem ful odvisno. Meni je npr. najprej začela odtekat voda, so se pričeli popadki... in šele ob začetku močnejših popadkov je šel čep. Nekaterim pa gre čep in ni potem še nekaj časa nič.

clock-img

20.12.2010, 12:50

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Meni je v curku začela odtekati voda, čez par minut se je pojavil rjav izcedek, čez 5 ur sem pa rodila. user posted image

clock-img

20.12.2010, 14:29

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

meni se je čep luščil v presledkih nekje 10 dni šele nato so se začli popadki

tako da ni nujno da boš iz danes na jutri rodila (jaz bi počakala  na popadke ali da odteče voda) - razen če nebi čutila več gibov otročka-potem takoj v porodnišnico!!!!!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem