writing-img

rjav izcedek v 5,6 tednu nosečnosti

clock-img

04.10.2007, 14:59

clock-img

Anonimen

Živjo

Mene pa zanima, če je katera imela rjav sluzast izcedek, ki so ga spremljali krči kot v času menstruacije,
pa da je že vedla da je noseča in to v cca. 5, skoraj 6 tednu? Pa ta izcedek naj bi trajal samo en dan ali
pa še to ne.

clock-img

04.10.2007, 15:07

clock-img

anonimna thumbs up

pencil-img

315

Točno to sem imela jaz v tretji nosečnosti, sem se čisto vdala v usodo, ampak je izcedek po dveh dneh ponehal in imam zdaj doma zdravo dveletno fračo user posted image  Vso srečo ti želim user posted image user posted image user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

clock-img

04.10.2007, 15:08

clock-img

Ketrin

pencil-img

1564

Jaz sem ga imela v prvi nosečnosti, ki se žal ni končala dobro. Zdaj ko sem noseča 12/3 ga nisem imela...Upam da tako tudi ostane.

Je pa kar nekaj punc tu gori, ki so imele izcedke ali celo krvavitev. Velikim se je končalo dobro.... 

Kaj več pa si lahko prebereš tukaj
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1543655

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1917704

Srečno!!! user posted image

clock-img

04.10.2007, 15:08

clock-img

mml

pencil-img

4156

jaz sem iemla en veče in naslednje jutro rjavkast icedek..tam nekje v 6/7 tednu...po tem se ja pa vse ustavilo...trenutno sem v 24. tednu in je vse OK. Upam, da bo tako tudi pri tebi

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

04.10.2007, 15:15

clock-img

Anonimen

Pa ste bile takrat že noseče, ki ste dobile ta izcedek al ste to šele potem ugotovile

clock-img

04.10.2007, 15:19

clock-img

anonimna thumbs up

pencil-img

315

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa ste bile takrat že noseče, ki ste dobile ta izcedek al ste to šele potem ugotovile

Ja, jaz sem dober teden pred izcedkom imela pozitiven test nosečnosti.

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

clock-img

04.10.2007, 15:28

clock-img

Ketrin

pencil-img

1564

Tudi jaz sem imele user posted image

clock-img

04.10.2007, 15:38

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Jaz te ne bi rada strašila, ampak pri meni je bilo tako: v petek user posted image , čez vikend vse ok, potem pa v ponedeljek rjav izcedek, v torek že malo krvav, potem sem šla h G, kjer se seveda na UZ nič ni videlo, v četrtek pa sem začela ful krvavet in je sledil SS. Upam, da pri tebi ne bo tako - ko se mi je to dogajalo (v začetku septembra), sem prebrala ful zgodb tu na RR - takih, ki so se z istimi simptomi končale dobro in takih, ki so se žal slabo. Nemogoče je napovedati kaj se bo zgodilo ... žal ti ostane samo čakanje. Si že bila pri G?

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

04.10.2007, 15:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Jaz te ne bi rada strašila, ampak pri meni je bilo tako: v petek user posted image , čez vikend vse ok, potem pa v ponedeljek rjav izcedek, v torek že malo krvav, potem sem šla h G, kjer se seveda na UZ nič ni videlo, v četrtek pa sem začela ful krvavet in je sledil SS. Upam, da pri tebi ne bo tako - ko se mi je to dogajalo (v začetku septembra), sem prebrala ful zgodb tu na RR - takih, ki so se z istimi simptomi končale dobro in takih, ki so se žal slabo. Nemogoče je napovedati kaj se bo zgodilo ... žal ti ostane samo čakanje. Si že bila pri G?

Sem ampak mi ni mogel nič kej preveč pomagati. Zgleda da mi res preostane samo čakanje

clock-img

04.10.2007, 15:52

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Ja saj, res nima kaj narediti. Počivaj in ne naprezaj se, to je edino kar lahko sedaj narediš. Vem kako je mučno čakanje, ko ne veš kako se bo izteklo, držim pesti, da se bo pri tebi izteklo kot se mora!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

04.10.2007, 15:56

clock-img

Ketrin

pencil-img

1564

Zdaj ti žal nihče ne more pomagati. Nimaš kaj drugega kot čakati... Probaj čimbolj počivati in predvsem misli pozitivno....

Jaz pa ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo in stiskam pestke, da bo vse dobro!!!!

clock-img

04.10.2007, 16:17

clock-img

tančica

pencil-img

293

Jaz sem imela rjav izcedek v drugem ali tretjem mesecu nekje dva dni. Vendar je minilo in nisem imela nobenih težav. Tako da ne sekiraj se, lahko da ni nič...

clock-img

04.10.2007, 16:34

clock-img

Anonimen

Vso srečo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.10.2007, 16:52

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Imela sem tak izcedek in šla takoj do G. Dobila dabroston in strogo mirovanje. V bolniški sem še zdaj, user posted image  pa sem že 27T in 5/7. Pojdi do G. Želim ti vse dobro.
LP

lana38

clock-img

05.10.2007, 08:47

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Tud jaz v 5. tednuuser posted image . Na novo leto, kaj sem se ustrašla... Pa ni bilo nič hudega!!!!!!!!!!!!!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

05.10.2007, 11:14

clock-img

malamalinca

pencil-img

355

Lahko ni nič, lahko je pa vse...jaz vedno priporočam pregled pri G ali na urgenci.Imela sem obe varianti, "dobro" krvavitev (2x, 2 zdrava sina) in slabo krvavitev (izvenmaternična), vendar je bila slaba krvavitev bolj sveža, rdeča kri, to je pa res, pri d"dobrih krvavitvah" pa je bil roza izcedek ali rjav izcedek.

Pejt na urgenco.Jaz sem šla.

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem