writing-img

rjavkst izcedek

clock-img

07.07.2005, 10:39

clock-img

tiaz

pencil-img

60

Z januarjem letos sem prenehala jemat KT,ker sem se odločila za nosečnost.Moj ciklus je sicer enkrat na 28 dni,drugič na 35 dni.Prvi dan zadnje :hudicek: je bil 20.6.2005 in od takrat 100% delam na :duda: (vsak dan).Danes zjutraj,ko sem šla na WC,pa sem opazila rjavkast izcedek in od včeraj me nekaj zbada v sp.delu trebuha.Zanima me kaj to pomeni,da ni možnosti,da sem zanosila,ali pomeni ravno obratno (oploditev).Res si želim zanosit!
Prosim za vaša mnenja oz. za izkušene odgovore!
Tiaz

clock-img

07.07.2005, 11:19

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Po mojem pomeni to ovulacijo. :bravo: :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

07.07.2005, 11:27

clock-img

gaja*

pencil-img

931

Super :bravo::bravo::bravo:, držim pesti, da bo pri tem ostalo :bravo::bravo::bravo:

clock-img

07.07.2005, 11:31

clock-img

tiaz

pencil-img

60

Upam,da je to res ovulacija.Upam,da se bodo vajine besede pozlatile!:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

07.07.2005, 11:33

clock-img

svizc

pencil-img

121

:sloncek::sloncek:to je ovulacija pri meni je isto. držim pestke da bo ratalo pa čim več:sloncek:

clock-img

08.07.2005, 07:33

clock-img

girly

pencil-img

951

se strinjam s svojimi predhodnicami. to je bila verjetno O.:bravo: Tko da upam, da boš konec meseca, začetek naslednjega že poročala, da si srečka :nosecka:

clock-img

08.07.2005, 08:49

clock-img

tiaz

pencil-img

60

Kdaj bi bilo po vašem mnenju najboljše naredit test? Da bi videla kako in kaj oz. pri čem sem? Tako si zelo želim, da bi bil pozitiven, ampak nevem kdaj bi bilo to pametno preverit (da ne bi bilo prehitro ali prepozno).
Vem, da sedaj mislite, da sem neučakana in da je verjetno še prehitro za karkoli, ampak vseeno povejte svoje mnenje kdaj bi pa bil pravi čas za test. Please

Tiaz :zmeden2:

clock-img

08.07.2005, 09:00

clock-img

petka

pencil-img

503

čez najmanj 12, v 12-16 dneh od ovulacije pride do menstruacije

clock-img

18.07.2005, 07:45

clock-img

tiaz

pencil-img

60

Ojla punce!
Kot sem že prvič omenila,sem imela prvi dan zadnje M :hudicek: 20.6. in da sem imela 7.7.(se pravi 17 dan) rjav izcedek. Ker sem bila neučakana, sem v soboto 16.7. naredila test(baby check), bil je negativen:(( . Nevem, ali je bilo prezgodaj:zmeden2: ali pa je tako res. Namesto M :hudicek: imam spet bel gost izcedek. Nevem kaj to pomeni. Kaj pa če je kako vnetje :zmeden2:? Bolijo me jajčniki, slabo mi je, nič kaj apetita nimam, brez volje sem, utrujena sem ... Nevem ali naj grem še pred dopustom h ginegologu ali kaj naj!?
Pomagajte mi ! Svetujte mi! Prosim!

Hvala!

Tiaz

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem