writing-img

rojena brez obraza...

clock-img

09.08.2006, 21:14

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

sedajle je dokumetnarna serija na kanalu A

a katera gleda????

kr srce boli, kr zjokala sm se....

me je kr groza ko sm jo vidla....boga mala punčka.....kako se je to sploh lahko zgodilo....bogi starši....

kako sem srečna da je moja bibika zdravva..

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

09.08.2006, 21:16

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

http://24ur.com/spored/2/rojenabrezobraza.php

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

09.08.2006, 21:18

clock-img

ada2

pencil-img

7402

u groza, sem zdaj začela gledatuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

09.08.2006, 21:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.08.2006, 21:23

clock-img

cukerček

pencil-img

575

res uboga deklica tako majhna in toliko trpljenja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

clock-img

09.08.2006, 21:33

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

bogi otroček. kot kakšna spaka. upam, da jo bodo zdravniki poflikali. boga punčka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2006, 21:40

clock-img

Valentina76

pencil-img

134

Ojojoj! Ubogi starši kaj morajo prestajati. Kar stiska me pri srcu ko kaj takega gledam.

Hvala Bogu za Joštovo zdravje.

clock-img

09.08.2006, 22:01

clock-img

Anonimen

Ne morem verjeti, kaj morajo nekateri ljudje pretrpeti. Uboga deklica, pol odaje sem user posted image , kako se mi smili, pa kaj vse jo še čaka, da bo zaživela življenje, ki je za nas tako samoumevno.  Občudujem njene starše za pogum in jim pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo. 

clock-img

09.08.2006, 22:28

clock-img

Veverička

pencil-img

324

clock-img

09.08.2006, 22:35

clock-img

maychika

pencil-img

860

ja, sem gledala in me je ful šokiralo kako kruta je včasih narava. potem ima pa človek slabo vest, ker ima zdravega otroka. tudi jaz sem ful jokala, pa me ne spraviš zlahka k temu,...

upam, da se punčka večine operacij ne bo spominjala, saj trenutno mora hudo trpeti.

vse naj naj ji želimo in upamo, da jo bodo čim prej uredili in nehali z bolečimi operacijami.

Tia in Neli....moji mali zvezdici

clock-img

09.08.2006, 22:51

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

user posted image user posted image user posted image sem šla takoj oba sončka poljubit in bila bogu hvaležna za to kar imamuser posted image
user posted image user posted image user posted image za mamico in očka ki tako lepo skrbita za ubogo deklico.Držimuser posted image user posted image user posted image za zdravnike!

clock-img

10.08.2006, 00:10

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

NE MOREM VERJET DA STE TUDI DRUGE TO GLEDALE jaz sem --...........................v šokuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sory

clock-img

10.08.2006, 05:43

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Res žalostno, kako se usoda grdo poigra. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2006, 09:18

clock-img

KBM

pencil-img

4744

user posted image user posted image user posted image Kruta usodauser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

10.08.2006, 10:21

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Ja, jaz se pa potem vedno znova spomnim, kako pogosto napišemo tukaj gor naslove kot so: Ponoči se zbuja, trmast je, ipična je, ne uboga, itd..... in ko vidiš takšne stvari, si lahko srečen, da se ponoči zbujaš zaradi zdravega otroka, da lahko skregaš zdravega otroka, lahko smo srečni, da nas otroci vidijo, da nas slišijo, da nas lahko objamejo, da so ZDRAVI.......

Mene kar srce zaboli in se vlijejo solze ko vidim tako uboge otročke. Kljub temu, da mi je prva punčka umrla, sem zelo hvaležna, da imam danes zdravo in zelo živahno pupiko....

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

clock-img

10.08.2006, 10:40

clock-img

arielca

pencil-img

2312

user posted image user posted image user posted image  Res grozno! In ob taki tragediji in igranju usode človek ugotovi, da so njegovi problemi prekleto majhni ali pa jih sploh ni.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

11.08.2006, 12:18

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Evo za tiste ki niste gledale. http://www.firstcoastnews.com/video/player.aspx?aid=64679&bw=

Jaz nisem mogla verjet in sem večino samo jokala, uboga punčka, pa da možgani so čist ok, pa kako mora to dekletce trpet. Hvala bogu za moja zdrava otroka. Naši problemi so ob tem kar izginili.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem