writing-img

rojs. list, zdr.kartica, davčna

clock-img

24.03.2006, 11:20

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Živjo mamice!

Dajte me malo spomnit, kako gre zdaj postopek s papirji.

Če se ne motim dobim rojtni list po pošti (koliko časa pa to traja)? Z njim grem po davčno (na davčni urad). Rojstni list odnesem tudi na CSD zaradi odločbe.

Kartico zdravstvenega zavarovanja dobim, ko mi v službi izpolnejo obrazec....ali ga sama odnesem na ZZZS??

Je še kaj za urediti pa sem pozabila....poleg napisanega in otroškega dodatka???

HVALA IN LEPO SE CARTAJTEuser posted image

clock-img

24.03.2006, 11:28

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Naš je davčno številko dobil po pošti na dom še preden je prišel rojstni list user posted image
Na rojstni list smo čakali približno 14 dni.
Za zdr. kartico pa so vse uredili v službi, je očka nesel samo rojstni list v kadrovsko.

clock-img

24.03.2006, 11:47

clock-img

jasnica

pencil-img

232

Jaz sem dobila rojstni list par dni po prihodu domov iz porodnišnice, davčno smo mogli it pa iskat na občino.

Rebeka je najlepše kar se mi je zgodilo v življenju!

clock-img

24.03.2006, 12:06

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Živjo.

ROJSTNI LIST: to smo dobili po pošti nekje po 1 tednu.

DAVČNA ŠTEVILKA: to smo šli sami iskati na občino z rojstnim listom

ZDRAVSTVENA KARTICA: ati je nesu njen rojstni list v službo. Potem so oni tam urejal naprej. Kartico smo dobili nekje 14 po oddaji rojstnega lista. Na isti dan so mojmu dali v službi list, ki nadomešča zdravstveno kartico.

clock-img

24.03.2006, 12:30

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Rojstni list dobiš po pošti v roku 7 - 14 dni. Davčno dobiš po pošti, vsaj v večini primerov, zdravstveno pa ti uredijo v firmi, ti pa jim pošlješ rojstni list. V vlogi za otr. pa moraš navesti tudi dš, saj ti drugače ne izdajo odločbe, oziroma moraš vlogo dopolniti.

clock-img

24.03.2006, 12:41

clock-img

kati*

pencil-img

649

rojstni list: smo dobili po pošti v 14dneh (vse podatke daš v porodnišnici matičarki)

davčna: kopijo rojstnega lista sem poslala na občino in v 14dneh smo prejeli na dom številko: Glede na različne info. pa predlagam, da pokličeš na svojo občino in vprašaš.

zdravstveno kartico: kopijo rostnega lista sem poslala v službo (preko katerega je pač otrok zavarovan) in prejela po pošti najprej listek in kasneje še kartico, trajalo je cca. 1 mesec (lahko pa do takrat uporabljaš svojo oz. kartico tistega, preko katerega je otrok zavarovan)

lp, K

clock-img

24.03.2006, 14:06

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Punce hvala za informacijeuser posted image . Za davčno bom pa res na občino poklicala (pred 3,5, leti smo jo morali it iskat z rojstnim listom) in vprašala kakšen je postopek.

Lep danuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2006, 20:39

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

po davčno št. sem šla z rojstnim listom na DURS (spadamo pod Vič-Rudnik) in ne na občino user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem