writing-img

rojstni dan - 4 leta

clock-img

31.07.2006, 22:43

clock-img

miševi

pencil-img

888

Zdravo!

Ali ima katera kakšno luštno idejo, kaj kupiti punčki, ki bo stara 4 leta. Kolo že ima, vrtna igrala tudi, pa kuhinjo in Babyborna...  Ali so kakšne fajne knjigice za to starost?

Hvala!!!

clock-img

01.08.2006, 07:00

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Kaj pa skiro?

clock-img

01.08.2006, 07:03

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Kaj pa set za "lišpanje"? Pri 4-ih letih so deklice že fajn "afnaste" in so ponavadi vesele raznih glavnikov, špangic, šminkic...

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

01.08.2006, 08:56

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Jaz sem na rojstni dan 4 letnice povabljena ta mesec.
In sem vprašala mamico njeno kaj naj ji kupim in je rekla da si full želi imeti blagajno!!
In tako bom kupila blagajno je pa res da sem ji lani kupila set špangic in kozmetike za tušat in je bila tudi zelo vesela !!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

01.08.2006, 10:42

clock-img

miševi

pencil-img

888

Oooo, skirouser posted image . Mogoče pa res, hvala! Naša bejba je namreč bolj "fantovska", kar se igranja tiče. Zdej so pri njej zakon Ninja želve in najbolj je vesela, ko naokoli skače v majici z njihovimi liki. No, te želve bo dobila od prijateljev, skiroja pa res še nima. Kaj pa mislite, a se rolerji tudi že dobijo za take male? Ali je še premajhna za to?

Saj drugače je set za lišpanje tudi dobra ideja, samo kaj, ko bi pri naši bejbi to nekje obležalouser posted image . Al pa ne, ker si je zadnjič nohte s flumastri pobarvalauser posted image user posted image ...

Blagajno si je pa nekaj časa želela, pa je sedaj, ob ninjah, pozabila na njouser posted image .

< Sporočilo je popravil miševi -- 1.8.2006 10:44:10 >

clock-img

02.08.2006, 10:05

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

od kolegice štiriletnica že super rola, sicer res, da tudi njena mamica...drugih tako majhnih pa še nisem videla...morda je odvisno od otroka...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem