writing-img

rojstnodnevna zabava v vrtcu

clock-img

23.09.2007, 21:56

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Zala bo čez dober teden praznovala rojstni dan, rada bi za vsakega otroka iz njene skupine naredila neko malesnkost. Ima katera kakšno idejo? Res nekaj takega, kar bi bilo hitro končano, ker nimam veliko časa. Razmišljala sem o pokrivalih na špic (podobna kot imajo za pusta palčki).

Ima katera še kakšno idejo?

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

clock-img

24.09.2007, 09:02

clock-img

muška

pencil-img

3223

V našem vrtcu je par dni nazaj praznovala ena punčka in so dobili te palčkove srebrne kapice in pa porisane kamenčke-pikapolonica. Moje je bil nad tistim kamnom navdušen, no za slabo pa štejem, ker so jih očitno pobarvali z navadnimi temperami, ker je ful barva spuščala in smo imeli potem vse rdeče user posted image

Aja, pa enkrat je prinesel domov črko svojega imena okoli vratu iz das mase-luškano; pa sončka iz gipsa zadaj pa magnetek.

No drugače pa dobijo tudi "samo" kakšno lizalkico pa so čisto veseli, tako da ne komplicirat.

clock-img

24.09.2007, 11:42

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Moja nečakinja z mamico naredi doma ulitke iz gibsa-ulije gibs v modelčke(ne vem kaj že imata, mislim, da medvedke) in jih potem skupaj pobarvajo v vrtcu in odnesejo domov. Meni se zdi to fina ideja in jo bom verjetno tudi jst uporabilauser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

24.09.2007, 11:43

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Aja, tudi pri njih barvajo z navadnimi temparami, potem pa še prelakirajo z lakom na vodni osnovi.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem