writing-img

rojstnodnevne zabave v Planet Tuš

clock-img

22.03.2010, 10:11

clock-img

momacus

pencil-img

706

Živijo mame . A ima katera izkušnje z zabavami za rojstni dan user posted image v Planet Tuš ???

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

clock-img

22.03.2010, 14:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sicer ne na tvojem koncu, ampak saj je po moje povsod enako. Velikokrat sta bila povabljena, enkrat smo bili gostitelji mi. Vsakič je vse štimalo, otroci zadovoljni. A te kaj bolj konkretno zanima?

clock-img

22.03.2010, 14:27

clock-img

momacus

pencil-img

706

ja sej po moje je tudi povsod enako. zanima me če se ti zdi primerno organizirati za 11 let starega mulca pri njih al je bolj samo kegljišče najet.... niamm izkušenj s takimi zabavami (razen v lastni režiji doma )user posted image recimo kaj delajo kot animacijo pa, cena ?

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

clock-img

22.03.2010, 16:50

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Cna je 8 evrov na glavo, imajo 2 uri, 1 uro (ali pa eno uro in pol, kakor želiš) bowlinga, en uro pogostitev (meni si izbere vsak sam, razen ob nedeljah, ko je restavracija zaprta, dobijo vsi pice).

clock-img

22.03.2010, 17:05

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ceno ti je Splišni napisala, za tako velike mulce pa ne vem, moji so mlajši. Ampak po moje jim je to fajn, no. To bo tudi bolj Splišni vedela. 5-letnik je bil enkrat na bowlingu in so se potem še igrali v Oslariji, taki mali tak ne morejo kaj veliko metat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem