writing-img

rok poroda

clock-img

20.09.2007, 15:26

clock-img

larissa78

pencil-img

71

Mene pa zanima, če se še kateri rok poroda po zadnji menstruaciji ni ujemal z rokom poroda, ki ti ga določijo po ultrazvoku.Meni se razlikuje za 14 dni, tako da sem po ultrazvoku noseča manj kot po datumu zadnje menstruacije.Ali potem velja ta po ultrazvoku?Sem bila pa šele prvič na pregledu.Namreč težava nastopi pri naročanju na nuhalno svetlino, tako da bom verjetno morala tja dvakrat.

clock-img

20.09.2007, 18:56

clock-img

san

pencil-img

4176

ravno pred kratkim je ena tukaj gor o tem pisala, pa se ne spomnim več naslova teme

lp, s

clock-img

20.09.2007, 19:09

clock-img

jinksy

pencil-img

76

Še ta teden mislim, da je bilo res govora o tem, malce prečekiraj. Tud jaz sem imela določena dva roka, ti pa svetujem, da se drži bolj tistega po m.,če so bile le te redne, ker kolk smo se s puncami pogovarjale je po izkušnjah držal bolj ta kot oni po Uz, so pa valda tud izjeme, ne moreš vedet žal...

clock-img

20.09.2007, 19:33

clock-img

nora

pencil-img

601

Moj PDP je po UZ in kar drzi, drugac bi rodila pred 2 tednomauser posted image

clock-img

20.09.2007, 19:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.09.2007, 20:12

clock-img

AnaB.

pencil-img

150

so pa valda tud izjeme

Jaz sem že enauser posted image .
Moj datum je kar za tri tedne premaknjen glede na zadnjo M. Sem pa imela zelo neredne M. Bi pa jaz osebno bolj verjela UZ.
Nuhalno pa lahko delaš v razponu več tednov, ne samo 14 dni, tako da po moje ni take panike.

Mamica sem! Kako lepo!

clock-img

20.09.2007, 20:17

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kar drži se roka po M, je najbolj ziher. Pa ne dovoli, da ti ga spreminjajo!

Meni so ga spremenili ravno na NS, ker je bila tamala večja kot običajno za te tedne. Na koncu pa sem rodila 1 dan pred pdp-jem po M, pa še to so mi malo pospešili.
G mi je pa spremenila pdp za 8 dni prej in tako sem tudi v porodniško šla seveda prej, Brezveze!

clock-img

21.09.2007, 08:31

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Naja3, pri meni pa je bilo ravno obratno (pa sem imela in še vedno imam redne M).
Po M je bil rok poroda postavljen na 19.09., pri NS je Pušenjak rekel, da naj bi rodila 6 dni prej. Princeska je prišla na svet 13.09.
user posted image , Pušenjak!

clock-img

21.09.2007, 08:38

clock-img

jinksy

pencil-img

76

Meni so po UZ določili datum 10.09.2007, po m. pa je kazalo na 16.09. in danes sem še vedno tukaj, še vedno ni nič, tako da oni po Uz definitivno ni držal, m. pa sem imela točne kot ura. Zgleda ni merilauser posted image

clock-img

21.09.2007, 14:45

clock-img

larissa78

pencil-img

71

Pri prvemu otroku mi je štimalo, čeprav sem rodila malo prej, sedaj pa se mi verjetno ne ujema, ker je bila to prva menstruacija po prvemu porodu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem