writing-img

rok trajanja (odprta embalaža raznih kosmičev)

clock-img

04.04.2006, 18:29

clock-img

TVN

pencil-img

714

Kako natančno se držite roka trajanja odprte embalaže raznih kosmičev - skoraj na vseh je priporočen rok po odprtju cca. 3 - 4 tedne, kar pa pri nas predstavlja hud problem, saj ne pojemo niti tretjine škatle.

A mislite, da je kaj hudo narobe, če prekoračiš predpisan rok?

Kar hudo mi je namreč, da bi komaj načeto škatlo stran vrgla?!

*** Imejte se lepo! ***

clock-img

04.04.2006, 19:48

clock-img

Anonimen

Mi edino čokolino zmažemo hitreje, kot v 3 tednih user posted image
Ostalo pa lepo z elastiko zapet pa dat nazaj v škatlo pa je...jaz sploh ne kompliciram, če je kaj odprto več kot mesec dni. No, sam more bit speto skupaj user posted image

clock-img

05.04.2006, 08:00

clock-img

dana

pencil-img

1395

Jaz delam tako kot Tinka74, ker se tudi zgodi, da imam več škatel odprtih pa potem mal menjavam, da ni vedno eno in isto, tako da ne morem vsega porabiti v 3 tednih. Po mojem nima bit nič narobe če je na suhem in dobro zaprto. Drugače je pri jogurtih in skutkah pa sokcih.

lp dana

clock-img

05.04.2006, 10:56

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Enako kot predhodnici. Mislim, da nima kaj bit, če se ne porabi v 3-4 tednih, le da je dobro zaprto. Jaz vrečko lepo nazaj zapognem in pripnem s ščipalko za perilo. tko, da ne pride nič zraka zraven. Imamo tudi več škatel naenkrat odprtih, da mešam okuse, da se ne preobje enega.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

05.04.2006, 12:44

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Mislim, da ni nič narobe. Mi tudi ne pojemo teh kašic hitro, samo pazi, da je na suhem. Drugače pa mislim, da je to bolj zaradi tega, ker nima kašica več tistega vonja kot ob odprtju.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem