cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

roke narazen

clock-img

04.08.2007, 08:30

clock-img

sju

pencil-img

176

ali je že katera slišala da dojenčki držijo roke narazen in da naj bi do 6meseca do izzvenelo in naj bi začeli normalno  držati roke(tako kot mi)???

Hvala!!!

clock-img

04.08.2007, 08:33

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

ja sem slišala,to je meni stara mama rekla ,da je to znak ,da je otrok zdrav.Če je to res ,pa ne vem

clock-img

04.08.2007, 08:57

clock-img

crci06

pencil-img

1854

" ja, se čisto vidi, da je fant zdrav, ker ima rokice gor"

jaz sem to zelo velikokrat slišala od različnih (starejših) ljudi

mislim pa, da je kolegici P rekla, da če se kmalu ne popravi, bo morala v RA, ker se še po 3 ali 6m otrok ni dovolj zavedal svojih rokic.

Men je z rokami začel telovadit prej kot 2m, ker je imel nad seboj igračke in se jih je skušal dotaknit.

clock-img

04.08.2007, 10:07

clock-img

srki

pencil-img

9222

Meni se zdi, da skoraj vsak dojenček, ko spi, drži rokice nazaj in narazen. In tudi jaz sem slišlala isto, kot je napisala Klepetka. Mogoče je to samo v naših koncihuser posted image .

clock-img

04.08.2007, 10:15

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Tudi v naših koncih pravijo, da to pomeni, da je dojenček zdrav in zadovoljen. 

clock-img

04.08.2007, 12:03

clock-img

Anonimen

RA-totalno pretiravanje...

clock-img

04.08.2007, 12:19

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

marsikaj se govori...sicer imamo pa tudi mi ko spimo prej roke višje kot pa ob telesu...sem pa v knjigah prebrala, da jih začnejo pri 2., 3. mesecih spuščati ob telo-ampak spijo pa itak še vedno z rokami gor.

clock-img

04.08.2007, 16:12

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Tudi meni rekli, da je user posted image  zdrav in zadovoljen, če drži rokice gor. Naša je stara 8m in ko spi, jih še vedno tako drži.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem