writing-img

rolerji

clock-img

15.05.2008, 11:39

clock-img

zita

pencil-img

296

kdaj ste vašim otrokom kupili rolerje?

Moj je star 2,5 leti in jih bi jih rad imel. Ampak zdaj je šele začel dobro kolesariti, pa bi z rolerji še počakala.
Pogovarjala sem se z eno športnico in je svoji punčki pri 2 leti že dala rolerje, pravi da je dobro da začne tako zgodaj (saj ne da bo že rolarja).

clock-img

15.05.2008, 21:44

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Mi smo ji jih kupili pri 4 letih, pa ji ne gre najbolje...čeprav eni njeni vrstniki kar obvladajo.

clock-img

15.05.2008, 21:46

clock-img

Anonimen

Dva dni nazaj:

Rolerji

clock-img

16.05.2008, 00:03

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Lani za četrti roj,dan. Se jih je tako navadila , da zdaj že obvlada v nulo, tudi skače z njimi user posted image

clock-img

16.05.2008, 08:02

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Zita ... Gal je star 2 leti in 4 mesece in jih ima ze 2 meseca. Navajamo ga, da na njih stoji in da se pravilno drzi. Ze drugic na rolerjih smo ga lahko porinili in se je ze peljal.
Je res, da je zelo spreten in da se vozi s kolesom brez kolesckov (in pedal) - leseno kolo ze od drugega leta z ravnotezjem, da obvlada skiro, ...

Na sliki je star 2 leti in 2 meseca:
user posted image

PS: Najmanjsa stevilka je od 25 naprej ... te na sliki so sposojeni, sedaj pa imamo nove st. od 25 do 28.

Lp, Ursa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem