writing-img

romantična večerja

clock-img

25.12.2007, 20:24

clock-img

tančica

pencil-img

293

Sej ne vem še paše ta tema sem, ampak vseeno. Za novo leto bom mojega dragega presenetila z večerjico. Sicer nisva bila nikoli prav romantična tipa, sedaj me pa kar grabi malouser posted image user posted image
Skratka, kako se je lotiti, vem da skuhati nekaj posebnega, prostor osvetljen s svečami, sexi spodnje perilo hehe...sem mu že rekla: televizija odpade in upam da se bo lahko tega držal hehe....
Kakšne so kaj vaše izkušnje?

clock-img

26.12.2007, 09:29

clock-img

Anonimen

Za romantiko sploh ni treba TV ugasnit. Pred TV z vrečko čipsa je lahko fuuul romantično. Če se imata dva rada.

Drugače je pa meni za lepo večerjo všeč fondue.

clock-img

26.12.2007, 12:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Za romantiko sploh ni treba TV ugasnit. Pred TV z vrečko čipsa je lahko fuuul romantično. Če se imata dva rada.

Drugače je pa meni za lepo večerjo všeč fondue.

Ja, to imaš pa čisto prav.

clock-img

27.12.2007, 13:28

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Uff.. jst se pa ne strinjam glih, da je tole romanticno user posted image  Mogoce kot za koga, ampak definitivno TV pr nama ne spada pod romantiko. Joj bog pomagi.

clock-img

27.12.2007, 13:53

clock-img

Anonimen

Čim manj kompliciranja, da te kuha ne utrudi...user posted image pa da potem ni preveč za pojest, ker od tega si tudi utrujen user posted image .

Dobro rdeče vino, muzika in prijetno razpoloženje :).
Za jest...kakšen tatarc ali losos, mogoče fondue...skratka nekaj, s čimer ni preveč dela :).

TV pa odpade...ITAK user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem