writing-img

romed test

clock-img

20.10.2005, 16:44

clock-img

želva

pencil-img

1452

Kako zgleda, če je test pozitiven? Men se je pokazala jasna kontrolna črta, testna pa tak rozast pas, ne črta? Al to ni nč? Mora bit lih taka črta kot kontrolna? Hvala

clock-img

20.10.2005, 16:56

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Testna črtica mora biti enaka kot kontrolna. Drugače je test zanič ali pa nisi noseča.user posted image

lana38

clock-img

20.10.2005, 20:20

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Meni je Romed test, ki sem ga delala nekaj dni pred user posted image  tudi pokazal tako motno drugo črtico, pa je bila nosečnostuser posted image

LP, Ninica

clock-img

24.10.2005, 14:11

clock-img

tejča

pencil-img

74

Hojla želva...

Kako je zdaj, nič nam ne poročaš več??? Me smo pa firbčne!!

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

clock-img

24.10.2005, 20:49

clock-img

mihi78

pencil-img

683

jaz imam z romedom bolj slabe izkušnje. bi ti priporočala Mini baby check. upam, da boš čimprej zagledala user posted image ali user posted image !
lp user posted image

clock-img

25.10.2005, 08:09

clock-img

girly

pencil-img

951

Jst mam tud slabe izkušnje z njim...sicer pa poglej, če je testna črtica razmazana in je kljub temu tam kjer na bi bila črtica roza, potem si noseča, če pa je tam tanka bela linija, potem nisi.sicer pa rajš ponovi s BC mini al pa kerim drugim testom

Kris je najin sonček :)

clock-img

25.10.2005, 08:15

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Men se je včeraj naredilo isto, delala Romed in dobila eno skrapucalo. Vse roza.user posted image
Brez veze, bo kar user posted image  prišla.

:)

clock-img

25.10.2005, 16:19

clock-img

nelky

pencil-img

84

Ta Romed je čist zanič!user posted image  Mene je pošteno okrog prnesu. user posted image . Sm še zdej čist user posted image . Še moja G. ni bila prepričana, ko me je pregledala, a urinski test je bil neg. Danes, po dveh mes. ni še vedno nič. No, jutri ne pričakujem druge user posted image , pa bomo vidli, kaj bo... Sploh nočem več upat! Dost mam vsega! user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem