writing-img

rota virus - da ali ne

clock-img

26.07.2007, 08:53

clock-img

mamci

pencil-img

179

Oj,

ali ste se ob prvem cepljenju odločile za cepivo (ne vem če je v obliki cepiva) za rota virus?

prosim za mnenja.

hvalauser posted image

Otrok raste od mleka in hvale.

clock-img

26.07.2007, 08:56

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

ne se nismo odločili

clock-img

26.07.2007, 08:57

clock-img

Anonimen

Mi tudi ne

clock-img

26.07.2007, 09:58

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

ja

clock-img

26.07.2007, 10:40

clock-img

T in J

pencil-img

25

ja, mi smo jo, čeprav je kar drago. Vem pa, da če bi kasneje dobila ta virus bi se sekirala, zakaj je nisem cepila. Ni vredno tvegati. Stranskih učinkov pa baje ni-upam.

clock-img

26.07.2007, 12:02

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

ponovno jaz; kot sem napisala mi jo nismo cepili pa ne zaradi denarja, jaz mislim da bi vsak starš za otroka naredil vse, ampak že tri znanke so otroke cepile pa so vseeno dobili to bolezen in sicer v vrtcu, ki dobi otrok svašta.

clock-img

26.07.2007, 13:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mi nismo.
Res je, da v vrtcu otroci kar vse pokasirajo. Ko sem še delala v vrtcu, je bilo precej otrok, ki so kljub cepivu dobili rota virus.

clock-img

26.07.2007, 13:52

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Mi nismo.
Res je, da v vrtcu otroci kar vse pokasirajo. Ko sem še delala v vrtcu, je bilo precej otrok, ki so kljub cepivu dobili rota virus.

Cepivo proti rotavirusu je  na voljo šele od jeseni lani -  pravzprav od zgodnje spomladi, ker so zamujali pri dobavi za Slovenijo!user posted image
Drugače smo se pa mi odločili in je bila že obakrat cepljena.

clock-img

01.08.2007, 22:24

clock-img

Kristina_1

pencil-img

517

Mi smo dobili rota virus na pediatrični, pa nam je pediater tam svetoval, da se ne splača cepit, ker je veliko različic tega virusa in je velika verjetnost, da se vseeno okuži.

clock-img

01.08.2007, 23:05

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Mi bomo našo pikico verjetno dali cepiti.
Seveda če bo zdrava. Saj pravkar teče četrti teden odkar je staknila pri starosti enega meseca rota virus in še zdaj kakec ni v redu. Še zdaj so dnevi, ko ima drisko. Ravno te dni ponovno bolj pogosto in driskasto kaka. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem