writing-img

rota virus

clock-img

03.04.2008, 11:26

clock-img

anita4

pencil-img

253

Imam vprašanje oz.če mi lahko napišete kako zgleda rota virus in kako dolgo je trajal pri vašihuser posted image .
Ker imamo doma ,5 meseca staregauser posted image in nam je začel bruhati ter že prej je ene 3 dni zelo redko kakal,skoraj po vsakem obroku , nakar sem po 3 dneh opazila da mi zavrača mleko in evo gauser posted image je začel bruhati.ko se zbruha seveda srmaček zasapi in ko se zbudi je preostanek dneva zelo dobre volje razen tega da ima vetrove in zelo sem mu izpihuje.
A je to res rota virus kakor nam je rekel P ( da je blaga oblika) , da našuser posted image bruha 1x na dan,lahko pa povem da čaja pa ogromno spije,mleka pa mogoče na 3 ure 50ml.
hvala
lp
Anita

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

clock-img

03.04.2008, 11:27

clock-img

anita4

pencil-img

253

Se opravičujem sem malo zmedena 3,5 meseca star.

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

clock-img

03.04.2008, 14:31

clock-img

daka

pencil-img

147

Moj mali je prebolel Rhotavirus že 2X.Prvič je bil v zelo slabi koži,saj je kakal tudi na 5.minut.Drugič ga je dobil v blažji obliki.user posted image Naj dosti pije,da ti ne dehidrira.Pravijo da neke stroge diete ni.Pri nas je trajalo vsega skupaj 14.dni.Hirto se pozdravite!

clock-img

04.04.2008, 19:43

clock-img

buša

pencil-img

111

mi smo tudi februarja preboleli rota virus trajal je teden dni kakal je po vsakem obroku ( JEDEL NI NIČ DOBESEDNO KAKO ŽLIČKO ) blato oz.driska je tako močno smrdela da je joj ,bruhal je  3 dni .Važno je da dosti pije in z hrano ga ne silit naj se telo spuca pomembno je pa da dobi osoljeno hrano ker mu nadomesti izgubljne soli naš je jedel krekerje bobi palčke kokice   dobil pa je tudi od P neko sol  ki jo raztopiš v vodi in otrok jo mora spiti.

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

clock-img

04.04.2008, 19:50

clock-img

buša

pencil-img

111

user posted image

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

clock-img

04.04.2008, 19:51

clock-img

buša

pencil-img

111

se opravičujem nekaj sprobavam pa sem narobe tipkala

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem