writing-img

roza flekci na plenički

clock-img

09.11.2004, 15:32

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Danes zjutraj me je spet panika zagrbila:( Pri prvem previjanju je bila plenička pokakana in nisem opazila nič posebnega. Pri druge pa so bili kar trije roza flekci.:((:((:((
To se je sedaj že v drugo ponovilo. Vzela sem plenico, jo zavila in gremo v zdr.dom. No tam sem našemu pediatru pokazala moje strahove.
Samo pogledal je se nasmehnil in dejal da niso krvavkasti.Uf, kako mi je odleglo9nebesa

Za vsak slučaj sva dali še vodo, in naša princeska se je že v 5 minutkah polulala, tako da sva bili že čez pol urce doma.9nebesa9nebesa9nebesa

No k s sreči ni bilo nič, pa vseeno je bilo tista ura ko sva čakali rezltate zelo moreča:(

Pobožajte svoje princeske in prince!Jaz sme danes mojo princesko že čisto prelubčkala:love::love::love:

:muca:

clock-img

09.11.2004, 15:41

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Hvala bogu,da je bil strah zaman.
Naj naše sončke čuvajo :angel::angel::angel: !

clock-img

09.11.2004, 15:42

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ja, hvala bogu, da ni bilo nič. :bravo: Kaj pa je bilo???? Da nebo mene kap, če kaj takega najdem...

clock-img

09.11.2004, 17:15

clock-img

kimi

pencil-img

3836

važno da je vse ok

clock-img

09.11.2004, 19:49

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

aja ninika11 .bile so pa soli (nitrati), ki se pač morajo izločit.Nič drastičnega, pa jaz sme rkla da so bili krvavkasti madeži, pediater, pa je rekel da so roza flekci:zmeden::zmeden::zmeden:no ja vsake oči imejo svojega malarja:)

Sam da ni nč drastičnega9nebesa

pobožajte svoje :angel::angel::angel:

clock-img

10.11.2004, 07:26

clock-img

kattja

pencil-img

27

Moj je imel to že v porodnišnici, tudi jaz sem mislila, da je kri pa so mi isto rekli. Ustrašla pa sem se fuuuul :( - kar mrzlo mi je ratalo. Hvala bogu, da za brezveze. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

JOOOJ KAKO IMAM RADA SVOJEGA OTROKA!!!!!!!!:love::love::love::love::love::love::love:

Uživajte dokler ste še na porodniškem dopustu!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem