writing-img

roza izcedek?

clock-img

07.04.2009, 23:51

clock-img

Anonimen

z ženo delava na dojenčku eno leto po spontanem splavu. danes je pa dobila roza izcedek - rdeče roza. ali je to menstruacija ali ne? zadnjo menstruacijo je imela 28.2!

hvala za odgovor!!
lep pozdrav!
Luka

clock-img

08.04.2009, 00:27

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

tudi jaz sem imela roza izcedek in sem nato danes dobila user posted image ! tako da upam da vama uspe!

clock-img

08.04.2009, 10:45

clock-img

Anonimen

eh tudi moja draga jo je danes  dobila! user posted image  upam da nama aprila uspe!
Lep pozdrav
Luka

clock-img

08.04.2009, 10:46

clock-img

Anonimen

hvala!user posted image

clock-img

08.04.2009, 10:47

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

tudi jaz držim peti da vama uspe!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2009, 18:25

clock-img

Anonimen

user posted image spet jaz! kot sem že sporočil je moja žena že dobila user posted image ! sam kot sam apravi ni tak omočna kot ponavadi! skoraj je niuser posted image ! kersem že nekje zasledil da lahko maš user posted image  kljub temu da si user posted image ! BT ji pa ni padla meri si jo vsaki dan ob isti uri!
ka je še možnost ali naj počakava na maj?!
aja pa še to kaj more zdaj poklicati ginekologa in povedati da je prišla ali ji ni potrebo? klicala ga je v ponedeljek pa ji je rekla da naj v petek nardi še enkrat test in pol pokliče?

hvala za odgovor in lep dan še naprej!
Luka

clock-img

09.04.2009, 07:51

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image spet jaz! kot sem že sporočil je moja žena že dobila user posted image ! sam kot sam apravi ni tak omočna kot ponavadi! skoraj je niuser posted image ! kersem že nekje zasledil da lahko maš user posted image  kljub temu da si user posted image ! BT ji pa ni padla meri si jo vsaki dan ob isti uri!
ka je še možnost ali naj počakava na maj?!
aja pa še to kaj more zdaj poklicati ginekologa in povedati da je prišla ali ji ni potrebo? klicala ga je v ponedeljek pa ji je rekla da naj v petek nardi še enkrat test in pol pokliče?

hvala za odgovor in lep dan še naprej!
Luka

Jaz ti svetujem, da naj naredi test, ker lahko da gre za vgnezditveno krvavitev. Še bolj sigurno pa bo, če naredi krvni test za bHCG. Je pa čist možno, da je user posted image .

clock-img

09.04.2009, 09:16

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Luka jaz tudi mislim, da bo najboljše če naredita nosečnostni test. Če je kaj na tem bo pokazalo, drugače je pa krvni test še boljši. Odločitev je vajina.

Pa veliko sreče....user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem