cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

roza izcedek

clock-img

05.11.2008, 19:24

clock-img

Anonimen

Rabim kakšno vzpodbudno besedo. Sem v 7. tednu nosečnosti. Pregled sem imela v ponedeljek in ploda še ni bilo videti. Sedaj sem pa na WC papirju zasledila rahlo rozast izcedek, komaj opazen. Uporabljam pa Canesten 3, ker imam glivice. Upam, da je ta izcedek zaradi Canestena in da ne bo šlo naprej.user posted image user posted image Boli me pa nič.

A je katera imela kakšno podobno situacijo?

clock-img

05.11.2008, 19:26

clock-img

tia12

pencil-img

883

Kaj pa če bi se takoj jutri oglasila pri ginekologinji?Tako bi vsaj vedela kaj je.
Nič ne odlašaj, kar pojdi se pokazat.

clock-img

05.11.2008, 19:27

clock-img

pajek

pencil-img

83

Oj !
Kaj to pomeni ne vem. Ne bi te rada strašila, ampak če bo postal pa rdeč, pa pojdi čimprej k zdravniku.
Upam, da ni nič narobe in držim pesti zate !!!!!!

clock-img

05.11.2008, 19:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Kaj pa če bi se takoj jutri oglasila pri ginekologinji?Tako bi vsaj vedela kaj je.
Nič ne odlašaj, kar pojdi se pokazat.

Ja sej to bom naredila v vsakem primeru.

clock-img

05.11.2008, 19:47

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

Kakšen pregled pa si imela? če si imela vaginalnega je lahko od pregleda tudi
...

clock-img

05.11.2008, 21:28

clock-img

Pacota

pencil-img

234

Zaenkrat se ni nic receno, mogoce so krivi hormoncki!user posted image

Jaz sem imela v 5 in 7t fuuul mocne krvavitve, sli so ogromni strdki iz mene in sem bila 100%, da sem splavila, pa je srcek veselo tik-takal.

clock-img

06.11.2008, 13:56

clock-img

girly

pencil-img

951

Če sta imela z tvojim dragim odnose, je izcedek lahko tudi posledica spolnih odnosov. Vsekakr pa pokliči svojega G in povej,kako je s tabo. Ti bodo znali najbolje povedati. Sicer je pa bolje, da sedaj malce bolj počivaš in se ne naprezaš preveč. Če pa bi začela močno krvaveti, potem pa takoj na urgenco oz. do dežurnega zdravnika!

SREČNO!

Kris je najin sonček :)

clock-img

06.11.2008, 14:02

clock-img

ninca19

pencil-img

133

tud jaz sem imala na začetku nosečnosti roza-rdeč izcedek, sem takoj šla na pregled in ni blo nič nevarnega. pravijo pa da se je treba it takoj pokazat ker nikoli ne veš kaj je vzrok.
kasneje sem še enkrat mela roza izcedek, pa je ginekolog rekel da zaradi glivic- vnetja, tako da je možno da je pri tebi tud ta vzrok, glede na to da uporabljaš canesten.

< Sporočilo je popravil ninca19 -- 6.11.2008 14:03:14 >

Nina

clock-img

06.11.2008, 14:10

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz imam po canestenu vedno roza izcedek, pa naj sem ga vstavljala pred ovulacijo, po ovulaciji, pred nosečnostjo ali v nosečnosti. Pojavi se mi pa vedno po 2 ali 3 tableti. Traja le dan ali dva. V nosečnosti zaradi tega izcedka ni bilo nič narobe, se pa nisem ustrašla, saj sem pričakovala.
Če pa se ti to prej ni pojavljalo, potem pa je lahko izcedek marsikaj, zato zavij do svoje G.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem