writing-img

rumen izcedek

clock-img

19.07.2007, 14:22

clock-img

Anonimen

Nosečke, a se še katera izmed vas bori s to nadlogo?? Kako si pomagate?? Jaz imam že par dni prav krizo, prav full ga je! Naročena sem šele konec meseca, zdaj pa ne vem ali naj skočim do lekarne po Borax (to mi je ginekolog na prejšnjem pregledu tudi predpisal, ampak sem že porabila).
Kaj mi svetujete? Kakšen nasvet iz prve roke bi prav prišel. user posted image

clock-img

19.07.2007, 14:26

clock-img

Anonimen

Pri meni je kar sam nehaluser posted image

clock-img

19.07.2007, 14:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pri meni je kar sam nehaluser posted image

Res? Kar tako?? Brez vsega?? Ma verjetno ni bil full močen a... Moj je obupen!

clock-img

19.07.2007, 23:34

clock-img

tecka_nosecka

pencil-img

54

v katerem tednu pa si? Jaz sem tik pred PDP in ga je ogrooomnoooo, tako da več ne vem, ali mi plodovnica odteka počasi, al kaj je..... 

clock-img

20.07.2007, 11:20

clock-img

AnaB.

pencil-img

150

Jaz sem v 28. tednu in ga imam tudi ogromnouser posted image . Mi gre tko na živce... sem tudi jaz že razmišljala, če bi lahko bila plodovnica, ampak kakor sem brala, je plodovnica prozorna in nima vonja oz po mandljihuser posted image . Sicer sem imaela pred kratkim tudi bris in je bilo vse ok, tako da ... ne preostane drugega kot vložki user posted image .

Mamica sem! Kako lepo!

clock-img

20.07.2007, 11:24

clock-img

prymorka

pencil-img

180

jaz imam isti problem...
imam pa izcedek že od prej, pred nosečnostjo,...
sam G ni to omenil kot problem,... je pač to del mene,... in sem navajena na vložke...

clock-img

20.07.2007, 12:02

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Tudi jaz sem se nonstop, torej pred user posted image  in tudi sedaj v user posted image  srečevala z izcedkom, pa mi G občasno da Canesten, vaginalete in kremo, svetovala pa mi je, naj si nožnico umivam z vodo ki ji dodam malo jabolčnega kisa in naj se izogibam kakršnim koli milom ali dišečim vložkom, pa seveda naj ne uporabljam tampone...... in sem se tega držala in je zadeva res nekoliko boljša.

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

clock-img

20.07.2007, 12:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tecka_nosecka

v katerem tednu pa si?

V 31. tednu sem. Ma moj je prav full rumen!
Ti praviš, da si pred PDP?? Če je obarvan, potem po moje ni panike, da bi bila plodovnica. Kaj pravi tvoj ginekolog?

clock-img

20.07.2007, 12:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bambi

pa mi G občasno da Canesten, vaginalete in kremo, svetovala pa mi je, naj si nožnico umivam z vodo ki ji dodam malo jabolčnega kisa in naj se izogibam kakršnim koli milom ali dišečim vložkom, pa seveda naj ne uporabljam tampone.....

No, saj jaz se tega držim. Meni pa ginekolog predpiše Borax in moram priznati, da je zares učinkovit. Dobesedno ščisti in pobije vse te bakterije al kaj so že tam dol. Potem je nekaj časa mir, nato pa zopet... In zdaj mi je Borax-a zmanjkalo, naročena sem šele konec meseca, tako da... Ma bom verjetno šla kar do lekarne. Vagisan ne pomaga, Floragyn tudi ne, tampon + jogurt še manj... Preostane mi le Borax.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem