writing-img

rumenkast izcedek

clock-img

20.11.2008, 17:29

clock-img

Anonimen

imam rumenkaste barve.včasih je čist bel.vmes pa rumenkast...imela sem preglad pred 1 tednom in ni bilo videti vnetja.sem pa 22 tedne noseča.kaj bi to lahko bilo??a je lahko tud kaj od cigaretov?kadim.to je prva nos

clock-img

20.11.2008, 17:32

clock-img

Anonimen

ja,od cigaretov jeuser posted image

clock-img

20.11.2008, 17:50

clock-img

Anonimen

zakaj je rumene barve??'saj g ni povedal da bi bilo kakšno vnetje al kaj??tiste ki ste imele podobno mi odgovorite,,malo sem zaskrbljena

clock-img

20.11.2008, 17:56

clock-img

Anonimen

Anonimna 2, če ne veš odgovora se raje vzdrži teh sarkastičnih....
Anonimna 1 je v prvi nosečnosti, zato drugič vsaj ne komentiraj.

Jst ne vem,  verjetno ti bo kdo odgovoril kakšen bolj pameten odgovor, kot si ga dobila od prejšnje.user posted image

clock-img

20.11.2008, 17:57

clock-img

dushka

pencil-img

254

jaz ne kadim, pa imam tudi izcedek rumene ali bele barve

clock-img

20.11.2008, 18:04

clock-img

nadya

pencil-img

751

Jaz ga imam čez celo nosečnost na vsake kvatre, tko da mislim da ni nič resnega.

clock-img

20.11.2008, 18:07

clock-img

Anonimen

anonimna 1: v primeru, da bo izcedek zelo gost, gnojen, krvav, smrdeč, tekoč ali kako drugače poseben(ti sebe najbolje poznaš), se oglasi pri ginekologu.

Cigarete nimajo vpliva na izcedek, zato ne skrbi!

clock-img

20.11.2008, 18:54

clock-img

Anja24

pencil-img

492

če je rumenkast ni nič narobe, če je bel in skutast pa je ponavadi vnetje. Tko da - nič skrbet, vse je okuser posted image

clock-img

20.11.2008, 19:26

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Rumenkast je normalen.

clock-img

20.11.2008, 19:57

clock-img

Anonimen

hvala ste me pomirile..sem mislila da je povezano s cigareti in da je s user posted image  kaj narobe

clock-img

20.11.2008, 20:22

clock-img

Anonimen

haha in če ti ne veš odg. zakaj se tudi oglašašuser posted image

clock-img

20.11.2008, 20:31

clock-img

cupacups

pencil-img

255

z nepomembnimi opazkami nobenemu ne pomagaš, kvečjem osebo še bolj žično narediš...
Kako bi se tebi zdelo, da bi na zastavljeno vprašanje nekdo odgovoril tako kot si ti?
Brez pomena.

Je povsem normalno da imas rumen izcedek...lahko bo tudi bolj gost ali pa sesirjen...ker se pač ne čistiš več uspodaj...in definitivno zato niso krive cigarete.
Tudi jaz sem kadila v nosečnosti, pa je danes z otrokom vse vredu...tudi jokast, trmast in žičen ni, kot sem nekje prebrala,da naj bi otorci kadil bili..To ni res.
Vsak naj počne kar mu paše..

Je pa vzgoraj ena napisala, da če bo iscedek rjav in smrdeč...takrat pa pojdi do hinekologinje...zna pa tudi bit da bo tale rumen iscedek smrdel.Ampak ne se vstrašit...to je čiščenje.
lp

clock-img

21.11.2008, 10:48

clock-img

rj1808

pencil-img

98

IZVIRNO SPOROČILO: cupacups

z nepomembnimi opazkami nobenemu ne pomagaš, kvečjem osebo še bolj žično narediš...
Kako bi se tebi zdelo, da bi na zastavljeno vprašanje nekdo odgovoril tako kot si ti?
Brez pomena.

Je povsem normalno da imas rumen izcedek...lahko bo tudi bolj gost ali pa sesirjen...ker se pač ne čistiš več uspodaj...in definitivno zato niso krive cigarete.
Tudi jaz sem kadila v nosečnosti, pa je danes z otrokom vse vredu...tudi jokast, trmast in žičen ni, kot sem nekje prebrala,da naj bi otorci kadil bili..To ni res.
Vsak naj počne kar mu paše..

Je pa vzgoraj ena napisala, da če bo iscedek rjav in smrdeč...takrat pa pojdi do hinekologinje...zna pa tudi bit da bo tale rumen iscedek smrdel.Ampak ne se vstrašit...to je čiščenje.
lp

Bravo.Lp.

clock-img

21.11.2008, 10:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

haha in če ti ne veš odg. zakaj se tudi oglašašuser posted image

Zaradi takih debilnih odgovorov kot je bil tvoj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem