writing-img

s čim lahko začnem

clock-img

19.07.2008, 09:42

clock-img

eva15

pencil-img

11

Žan bo čez dva dni star 5mes. in me zanima kaj mu lahko dodam katero kašico in katere so boljše .
Zanima me kdaj mu dam in koliko mu naj damuser posted image da ne bo preveč pediatrinja je rekla da mu lahko dam riževe kosmiče ker je ful močan ima 9200g in 70cm user posted image user posted image in rabi več kot samo dojeno mleko.Hvala za vse odgovore čav.

clock-img

19.07.2008, 09:50

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Uuu to pa je res veličina pri petih mesecih. Pri riževih kosmičih bodi pozorna, da se ne mešajo z vodo (ker takšni vsebujejo adaptirano mleko, menjava AM pa lahko povzroči zaprtje) pač pa takšni, ki se mešajo z mlekom (npr. Milupa) in mu ga tako zmešaš s svojim mlekom oz. AM, ki ga že sicer pije (če ga). Enako pri vseh ostalih kašicah. Drugače sem pa jaz raje kot s kupljenimi kašicami pričela uvajati z jabolkom, cvetačo, brokolijem, korenčkom in banano ter potem pripravljala domače kašice.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

19.07.2008, 09:52

clock-img

Anonimen

U, je pa res velik.

Ponavadi zacnes s kompotom iz jabolk, se mi zdi, potem pa postopoma naprej.
Ceprav jaz ne vidim logike, da bi ne imel dovolj, ce tako raste. Prej ima prevec kot premalo.

clock-img

19.07.2008, 10:59

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Bučke otroci zerlo dobro prebavljajo ,so lahko in hitro prebavljive.
Koliko mu lahko daš- na začetku uvajanja GH moraš vsako živilo dajati zaporedoma vsaj 2 dni in to samo po 2-3 žličke in nič več.
Saj ni point v tem da se otrok naje,ampak na začetku mora spoznavati okuse in moraš tako malo dajati in zaporedoma več dni,da ne bo kakšna reakcija

clock-img

19.07.2008, 12:53

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Jaz bi mu na tvojem mestu va času kosila dala malo riževih kosmičev, kakšen teden, toliko da se navadi na žličko. Potem pa zelenjavo, korenček, koleraba, krompir, bučke.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

19.07.2008, 17:26

clock-img

selma2

pencil-img

107

Sem si v knjižnici na priporočilu ene od forumk izposodila knjigo Velika paparica za male papavčke. Super zadeva tam boš najdla vse odgovore na vprašanja prehrana dojenčka od 4 meseca naprej kako začet itd.

clock-img

19.07.2008, 22:25

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Jaz sem začela z naribanim jabolkom, kasneje še banano zraven.....................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

20.07.2008, 07:45

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

uff, na to temo je pa ja bilo že tolko povedanega. user posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

20.07.2008, 10:34

clock-img

mama11

pencil-img

1385

Začneš lahko tudi s koromačem (janežem); ne bi smelo biti težav s prebavo, ker je že v čajih za dojenčke.

clock-img

20.07.2008, 22:12

clock-img

massylou

pencil-img

539

Jabolko ali korenje. Sok ali prekuhano in pretlačeno.
Kasneje banana.
Tako smo imeli mi.

clock-img

21.07.2008, 09:14

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Jaz sem tudi nekaj fantazirala in se sekirala...potem sem pa kar v knjigarno zavila in si knjigo kupila user posted image Zdaj imam pa v navadi, da za cel teden naredim jedilnik ( s pomočjo knjige Paprica) in se ga nekako držim. Je bolj zato, da se ne zgubljam s tem: kaj bom danes????? Seveda pa gledaš reakcijo user posted image . Moj se z vsako novo stvarjo skisa: potem pa mu rata vse fino user posted image user posted image user posted image  

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

21.07.2008, 18:46

clock-img

eva15

pencil-img

11

Žan se je pa rodil 21 . 2. 2008.Tako da sta z tvojin sinkom le nekaj dni narazenuser posted image .No danes sem mu prvič naredila riževe kosmiče pa se je ful kremžil mu niso všeč.Ne vem a bi jih mogla naredit bolj tekoče da bi jih pil iz flaške  bom poskusila zvečer

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem