cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

s čin nadomestit šlag peno??

clock-img

09.05.2007, 12:26

clock-img

solatja

pencil-img

952

mam en super recept za sladoled (zmešaj eno kislo smetano  z enim jogurtnim kozarcem sladkorja. penasto umešaj šlag peno z mlekom (1 jogurtni kozarec mleka). oboje zmešaj in dodaj sadje (npr. 3 pretlačene banane in sok dveh limon)).  ampak ker bi to dala za jest tud moji user posted image (10m), bi dala namesto šlag pene nekaj drugega, kar je bolj naravno. sladko smetano??

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

09.05.2007, 12:40

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, s sladko smetano, saj če se ne motim, je šlag pena kao instant smetana ali nekaj takega.

A to je cel recept? Samo še v skrinjo, ali še kaj drugega? Bi jaz tudi naredila...

< Sporočilo je popravil eya -- 9.5.2007 12:42:49 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

09.05.2007, 12:46

clock-img

solatja

pencil-img

952

ja, to je vse. simpl ko pasulj (ki ga še nism delala user posted image user posted image ). ma tak pravi okus po sladoledu. pa še brez jajc je. user posted image user posted image  

sladka smetana. bom poskusla. hvala!!

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

09.05.2007, 12:46

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Jaz vedno uporabljam tisto rastlinsko hulala al nekaj takega.

clock-img

09.05.2007, 13:44

clock-img

Anonimen

najboljši sladoled kar sem ga kdaj kje jedla v slaščičarni delajo s sladko smetano.

Samo sladka smetana in sadje, pa malo sladkorja. Nobenega mleka ali česa drugega. Vsa fora je v mešanju. Čim več mešanja med zmrzovanjem. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem