writing-img

s štirimesečnim otrokom na morje

clock-img

24.05.2006, 09:53

clock-img

CERT

pencil-img

41

kaj vam je prišlo prav, ko ste bile s štirimesečnim otrokom na morju. kaj vzeti s sabo? na kaj paziti? še kakšen nasvet?

clock-img

24.05.2006, 09:57

clock-img

Anonimen

s sabo vzames vse in še več, potem pa itak od tega skoraj nič ne rabiš. tako to je in bo.user posted image  vsaj pri nas.

clock-img

24.05.2006, 10:30

clock-img

Anonimen

Čim manj kompliciraj pri pakiranju. Vse,kar pozabiš, lahko kupiš tam, kamor greš user posted image .

Dovolj časa za pot & postanke, senca oz. park kjer se z dojenčkom lahko sprehajaš ali počivaš medtem, ko se drugi kopa.

Upam, da boste uživali user posted image  user posted image

clock-img

24.05.2006, 10:35

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Oblekce za vročino
oblekce če se nenadoma ohladi
vso "opremo" za higijeno (plenice in......)
lekarno, če otrok zboli (zdravila, termometer,....)

Mi imamo vedno preveč stvari s sabo.

clock-img

24.05.2006, 10:48

clock-img

DORI

pencil-img

303

Vse, kar so ti že prej povedale, edino upam, da dojiš, ker je dosti, dosti lažje, kot pa kolobocije z vsemi tistimi flaškami.

Pa lep dopustuser posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

clock-img

24.05.2006, 15:15

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kot so že predhodnice povedale - vsekakor boš preveč spakirala. Jaz sem lani šla 2x na morje (1. je bila stara 1,5 meseca, 2. pa 4 mesece) in obakrat sem 3/4 cotk prinesla nazaj nedotaknjenih. user posted image   Pravim bolje rezerva, kot premalo. user posted image
Če dojiš je najlažje. Vzameš le še stekleničko za čaj. Vsekakor pa termometer od lekarne in kremice, ki jih uporabljaš za otroka, pa svečke za vročino. Pleničke in robčke pa če pozabiš - dobiš v vsaki trgovini.
Čim manj kompliciraj (tudi na dopustu), izkoristi lepe trenutke - skratka:uživaj

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.05.2006, 23:03

clock-img

rija

pencil-img

15589

Če pa ne dojiš, imaš v mullerju, pa verjetno tudi drugod, že narejeno mleko. Daš samo cucelj gor, pa ni potrebno nosit vse mogoče krame s samo.
Res pa, da so nekoliko, beri: zelo, drage.

Nam so bile za teh par dni zelo priročne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem