writing-img

sab simplex pomoč

clock-img

04.06.2005, 17:27

clock-img

lunca77

pencil-img

311

hojla!

nujno rabim pomoč. zanima me koliko kapljic sab simplexa ste dajali svojim dojenčkom. jaz ne vem točno kaj je rekla zdravnica, se mi zdi da 15 kapljic na 6 ur, ampak v navodilih pa piše 15 kapljic na dan. zdej pa ne vem:zmeden::zmeden::zmeden:.

a je delovalo? naš mali je tko bogi :(( pa čist nč ne jem:(.

lp lunca77

clock-img

04.06.2005, 17:33

clock-img

špelica

pencil-img

256

Mislim, da sem dozirala kot piše v navodilih, ampak itak ni pomagalo čisto nič! Potem sem šla v Italijo po Mylicon kapljice, ki naj bi bile podobna zadeva, vendar mislim, da tudi z njimi ni bilo večjega učinka! Pa Plantex čaj smo tudi pili, brez uspeha.

Samo čas pozdravi krčke! To so moje izkušnje! Verjetno slaba tolažba.

clock-img

04.06.2005, 17:44

clock-img

k1

pencil-img

1649

probaj čaj skuhat s kumino in janežem.... nam je pomagal tud komarčkov čaj, da so šli vetrovi ven...

clock-img

04.06.2005, 18:21

clock-img

dremucka

pencil-img

3

Mi smo dali 10 kapljic 3-krat na dan. Pa je kar pomagalo. Še boljše pa so Antiflat kapljice, ki se dobijo v Avstriji.

clock-img

04.06.2005, 20:39

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Po mojem mnenju vse te kapljice niso nič kaj prida, pa se stroške si človek s tem dela; pa tudi otroku so po moje nasilne;
če dojiš, morda pij čaj za otroke, ali kuminov/janež, ki pomagajo proti vetrovom, pa veliko masiraj trebušček, nosi svojo bebo, pa bo hitro minilo;
posebej pri prvem otroku smo starši ful panični, pa bi radi na hitro nekaj rešili; otrok se pač mora navaditi na svet in okoljein hrano itddd.

kak jaz pametujem, ampak iz lastnih izkušenj, in dobronamerno:rozica:

clock-img

04.06.2005, 21:04

clock-img

dinika

pencil-img

308

Mi smo davali 15 kaplic 6× na dan, deset minut pred obrokom. To so bila navodila zdravnice, in je 100% učinkovalo.

clock-img

04.06.2005, 21:11

clock-img

mtd

pencil-img

767

mi smo dajali Lefax iz Nemčijo ali pa Lefaxin iz Avstrijek, pa tut menda ni nič zaleglo, ko mine, mine,
pa kuminov sirup smo probali, pa kuminov/janežev naravni čaj, pa nč

sm pa slišala za nekaj, kar naj bi se imenovalo "koroške kapljice# sam ne vem, kaj to je
lp

clock-img

04.06.2005, 21:20

clock-img

Anonimen

Za nas so kapljice Lefaxin zakon in so tudi pomagale.

clock-img

04.06.2005, 21:28

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ce bi katera pogledala sestavine, bi ugotovila, da je Sab Simplex in Lefaxin popolnoma eno in isto! Verjetno pa psiholosko gledano bolj pomaga, ce stvar nabavis v tujini :zmeden2:

Drugace pa obstajajo Vetrovne kapljice iz Koroskih lekarn - in Janu so pomagale. Sam na Korosko se moras pa res peljat :)-

clock-img

05.06.2005, 11:53

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Jaz ob primerjavi sestavin sab simplexa in lefaxina ne morem trditi da sta popolnamo enaka, so pa določene sestavine res enake, ne pa vse :zmeden2:
Firmi Phzer in Bayer pa sta obe tuji.

clock-img

05.06.2005, 15:27

clock-img

lunca77

pencil-img

311

ja koroške kapljice so res vetrovne kapljice iz koroških lekarn. ti jih pa pošljejo po pošti :bravo:. smo poskusili pa ne dela pa čajčke tudi in nošenje pa crklanje pa petje (pa se je še bolj dret začel :)-).

smo rekli bomo še sab simplex če bo pomagallo drugače pa bom obupala in ga samo še masilrala, crklala in čakala da mine.

hvala punce in lp lunca77

clock-img

05.06.2005, 19:03

clock-img

Anonimen

Lunca77, na tej stopnji smo pa mi posegli po Lefaxin kapljicah in nam je pomagalo. Poskusiti ni greh.:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem