writing-img

sactosalpinx

clock-img

18.12.2011, 22:50

clock-img

MajaJulija

pencil-img

40

Pozdravljene,
v pridnjem letu me čaka laparoskopska operacija in na ultrazvočnem izvidu mi piše da imam na desnem ovariju sactosalpinx.
Ali ima katera podobno izkušnjo, je ta prognoza res zelo slaba in najbrž sledi odstarnitev jajčnika?
M

clock-img

19.12.2011, 07:40

clock-img

Anonimen

Gre za vrečasto razširitev jajcevoda in verjetno sledi odstranitev jajcevoda, ne jajčnika. Pa srečno.

clock-img

19.12.2011, 19:42

clock-img

MajaJulija

pencil-img

40

Hvala za odgovor, sem pričakovala nekaj takega :/
Sj ko bom na operaciji mi bo ginekologinja že razložila kakšne so možnosti in kaj to pomeni, samo čakanje pa kar ubija če nisi podkovan v področju.

clock-img

20.12.2011, 14:17

clock-img

Anonimen

jaz sem imela tak jajcevod. meni ga niso odstranili. Če jajcevod ni poškodovan ti ga samo spucajo. Če so vidne razpoke potem ti ga pa odstranijo. Če ti ga ne odstranijo je velika verjetnost, da pride do izvenmaternične nosečnosti v tem jajcevodu.

Upam, da bo tudi pri tebi v redu.

lp

clock-img

20.12.2011, 18:15

clock-img

MajaJulija

pencil-img

40

No pa je le malo spodbude :) Vsekakor prav pride.

clock-img

12.02.2012, 20:41

clock-img

MajaJulija

pencil-img

40

No jst sem se vrnila iz laparoskopije. Na srečo je bila diagnoza lažna, tako da so mi odstranili samo cisto in so moji jajcevodi lepo ostali celi in so lepo prehodni. Sedaj pa okrevati, potem pa veselo na delo :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem