writing-img

sad

clock-img

17.02.2009, 20:21

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

sem user posted image ... imam normalno user posted image na 28 dni... ovulacijo tudi, ker jo prekleto čutim... in se trudiva pa trudiva pa nč... in tot mesec nisma sfalila tistih dni... pa bom doblila to j... menstruacijo ker imam takšen pmsuser posted image sem upala da bo kaj... pa nč...spet user posted image user posted image

clock-img

17.02.2009, 20:25

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Enkrat bo tudi zate posijal sonček. Nikoli ne izgubi upanja!!!!user posted image

clock-img

17.02.2009, 20:52

clock-img

cesnca

pencil-img

2

ja, nikoli ne obupaj... tudi jst sm mislila, ko se bom odločila, bo takoj ratal, pa ni tkouser posted image

clock-img

17.02.2009, 21:04

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

hvala za spodbudo...
sam ni takoj...več kot 1 leto poskušava user posted image

clock-img

17.02.2009, 22:59

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

hvala za spodbudo...
sam ni takoj...več kot 1 leto poskušava user posted image

sem na istem...žalostna tako kot ti. tudi meni ni jasno. kaj in kako...kaj naj drugega kot da se trudiva naprej in sva pogumni...sej vem...jaz se moram nekam zavlčet in se zjokat.

clock-img

17.02.2009, 23:10

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

sem na istem...žalostna tako kot ti. tudi meni ni jasno. kaj in kako...kaj naj drugega kot da se trudiva naprej in sva pogumni...sej vem...jaz se moram nekam zavlčet in se zjokat.

a sta šla na kak pregled, piješ krvomočnico al pa kaj? js nič...ampak razmišljam o tem user posted image

clock-img

17.02.2009, 23:18

clock-img

sarar

pencil-img

1230

najbolje da gresta na pregled, tako bosta vsaj vedela  če je vse ok

clock-img

18.02.2009, 12:18

clock-img

Anonimen

Evo, še ena, ko bi se najrajši nekam zavlekla...
Sem dons že pošteno preklela vse možno in sevedauser posted image ko je spet prišla! Sej sem vedla, da bo prišla, sam sem vseen upala! Pa očitno zastonj!

A krvomočnica sploh kaj pomaga??Pomaga kaj za spodbujanje ovulacije?

clock-img

18.02.2009, 14:10

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Tudi jaz sem bla nekaj časa sad, ko je prišla user posted image  namesto user posted image , potem se je to po kakšnem letu spremenilo v MAD user posted image , zdaj pa, po dveh letih pa sem že BAD (beri: brez upanja)user posted image  , tako da, če ti parkat ne gre, se poskusi koncentrirat na naslednji mesec, pa si naredita fajn načrt, da bosta uživala, pa mogoče bo kaj - ne prehitro obupat. Najbolje, da si data kakšno leto, potem pa, če res še ne bi bilo, pa razmišljajta naprej. 

clock-img

18.02.2009, 19:28

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Obstaja test, s katerim se ugotavlja čas ovulacije. Kaj če bi s tem najprej poskusile? 

clock-img

19.02.2009, 13:57

clock-img

emsika

pencil-img

88

če tiste niso izgubile upanja, ki poskušajo že sem let, ga tudi ti ne smeš po tako kratkem času...jaz poskušam že 4 leta in nič...UPANJE UMRE ZADNJE!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem