writing-img

sadje

clock-img

28.03.2009, 13:29

clock-img

mkbk

pencil-img

838

Podobno vprašanje kot eno spodaj, pa vseeno drugačno...

Zanima me kako lahko dajem otroku sadje. Imam namreč težavo, da nikoli ne vem ali je lačen ali samo zaspan (ja čudna mama  :sm_frown:) Mož mi pravi, da naj  prej pripravim sadje, da mu ga potem dam, meni pa se zdi, da bi moral otrok dobiti sveže sadje! Vendar je pa res, da je mali kdaj že po uri in pol od kar je bil podojen čisto histeričen, nakar ugotovim, da od lakote... in potem je živčnost z obeh oz. vseh treh strani!

clock-img

28.03.2009, 13:53

clock-img

end1

pencil-img

1598

ja pa takoj ko ga podojiš olupi jabolko, al hruško in jo daj kuhat in ko se zbudi je lih taprava, sam pretlaičiš in lahko poje, al pa banano pripraviš v manj kot minuti, tolko pa lahko joka. Prakso dobiš z številom otrokuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

28.03.2009, 14:10

clock-img

mkbk

pencil-img

838

ja kaj pa če mu dajem sveže sadje? tega pa ni dobro v naprej pripraviti, ali lahko?

clock-img

28.03.2009, 14:45

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Koliko je pa star? Jaz sem mojemu kuhala jabolka samo prvi mesec. Pri 5m je jedel že ne prekuhana. Tako sem imela sadni obrok narejen v dveh minutah. Toliko pa že lahko potrpi. Če pa ni lačen, pa lahko ti ali pa oče pojesta.

Sicer pa, kadar sem pri svojem v dvomih ali je siten zaradi lakote ali utrujenosti, ga vedno odložim v posteljico. Če zaspi je bil zmatran, če pa se začne dret na ves glas, je lačen. Po obroku pa ga vedno odložim v posteljico vsaj za pol urce. Z vsemi igračami, ki jih ima notri, se lepo zamoti ta čas, al pa zaspi.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

28.03.2009, 18:54

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz sem na začetku delala čežano iz jabolk, hrušk ali banane. Ko se je to ohladilo sem dodala keks in vse zmiksala. To lahko pripraviš vnaprej.
Zdaj je sveže sadje, ne kuham mu več. Star bo 16 mesecev.

Koliko je pa tvoj star?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.03.2009, 20:31

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Jabolko npr. olupiš in nastrgaš na steklenem strgalniku v manj kot minuti. Da ne govorim o banani.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem