writing-img

saj ne vem kaj naj naredim....

clock-img

07.05.2006, 20:44

clock-img

lutka

pencil-img

1323

..........sem šla malo brat izkušnje ljudi s počitnic in sem totalno šokirana user posted image .

Letos smo si rezervirali dopust na Otoku VIR in sem prebrala takšne negativne izkušnje, da sploh ne vem kaj naj naredim.
Popljuvali so ga po dolgem in počez ( umazana voda, neprijazni ljudje, polno smeti vsepovsod...)

kakšne izkušnje imate kaj vi, a je res otok taku umazan in nasvinjan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

07.05.2006, 20:54

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Sem bila na Viru in je bilo full fajn v vseh pogledihuser posted image

clock-img

07.05.2006, 20:55

clock-img

Mišek06

pencil-img

116

če bi vsak gledal samo z negativne strani, bi bili vsi vedno doma. No tud to ne, ker gre doma vedno komu kaj v nos. Saj so tudi pozitivne izkušnje, samo te zadržimo zase, slabe pa povemouser posted image . Pusti se presenetiti in videla boš da bo vse ok

clock-img

07.05.2006, 21:05

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Pejt na morj tako kot si si zaželela in uživaj 100/h. Vsi ti bomo fovžuser posted image user posted image

clock-img

07.05.2006, 21:06

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Kolegi hodijo tja že nekaj let,zgleda,da so zadovoljni.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

07.05.2006, 21:08

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Mišek06, saj ravno to me je zmotilo, niti ene pohvale nisem prebrala. Same graje in zmrdovanja nad plažo in ljudmi.

imam pa tri otroke in me je , priznam, kar malo panika zagrabila user posted image

Upam, da bomo tudi mi tako zadovoljni kot vi , Tejči user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

07.05.2006, 21:59

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Lutka, ne sekiraj se. Na Hrvaškem je povsod nekje podobno isto sranje/lepota. Odvisno, kako gledaš. Sama sem bila na Viru na obisku, voda se mi je zdela čista, okolica ni bila nič bolj/manj zamazana, kot kjerkoli drugje, ljudje pa isto prijazni/neprijazni. Meni se je zdel Vir nenormalno gosto poseljen. SE mi je zdelo, da kaj takšnega še nisem videla.
Mislim, da pri 3 otrokih ne boš imela časa opaziti zgoraj našteto. Vsaj meni se zdi pri mojih dveh.......user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem