writing-img

salonarji

clock-img

26.03.2008, 07:40

clock-img

lily rose

pencil-img

29

Pozdravljene,

rabila bi eno rešitev za očitno prevelike salonarje. Kupila sem jih št. 39, ker mi je bila 38 premajhna in se mi le te sezuvajo ko hodim, tako da jih  absolutno ne morem nositi. Ima katera podoben problem, da se ji sezuvajo. Zadnje čase opažam veliko lepih salonarjev ampak jih ravno zaradi tega ne upam kupiti.

Mislite da bi bilo v redu če bi si spredaj zatlačila kako vato ali kaj podobnega.

clock-img

26.03.2008, 07:43

clock-img

aluš

pencil-img

704

Drugega kot vato spred ali vložek (ta ki pride čez cel del podplata, ti ne vem svetovat.

clock-img

26.03.2008, 08:00

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

JA, samo to po moje zna zgledati malo smešno, ker se opazi , ki hodiš, da je sprednji del nekoliko predolg.
A jih ne moreš zamenjati za kakšen drugi model, ki bi ti bolj ustrezal?

clock-img

26.03.2008, 08:11

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Sem tudik že tlačila vato v čevelj, ker se mi je raztegnil in je bilo ok. user posted image  Zdaj zadnje čase pa v takem primeru kupim silikonske vložke, imaš tudi take, ki jih daš na  zadaj na peto in te varujejo tudi pred žulji.

clock-img

26.03.2008, 09:10

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Silikonski vložki so rešitev.

clock-img

26.03.2008, 09:16

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Jaz vate ne bi tlacila v cevelj, ker se ful zbije skupaj in zna fajn tiscati v prste. Ce ze, potem raje nafilaj spredaj kaksne najlonke, ker pride bolj mehko in prozno.

Drugace pa mislim, da je bolje, da probas s kaksnimi vlozki. Ce se ne motim, pa se dobi tudi "obliz", ki ga nalepis zadaj na notranji rob cevlja.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

26.03.2008, 09:19

clock-img

taja27

pencil-img

1253

silikonski vložek za prednji del podplata, ki tudi avtomatsko zmanjša prostor v čevlju ... drugače se te vložke uporablja poleti za kakšne cokle, da je mehkejše za podplat, da ne drsi ...

clock-img

26.03.2008, 10:37

clock-img

lily rose

pencil-img

29

hvala punce za nasvete....najbrž bom poskusla z vato spredaj (čevlji so tako al tako v špico in pomoje ne bo zgledalo prevelko), če pa to ne bo kul bom dala pa še silkonske vložke zadaj

sem pa imela poleti vložke v sandalih z 10 cm peto in so mi zlezli ven, tako da ti za spredaj so se mi zelo zamerili in jih ne kupim več. Upam da so ti za zadaj kaj boljši.

clock-img

26.03.2008, 20:51

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

V trgovi s čevlji kupiš opetnik, ga prlimaš ozadi na peto in je. Nč ne zleze vn. :)

clock-img

26.03.2008, 23:43

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Vložek si daj noter pa bo ok!

clock-img

27.03.2008, 08:27

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: lily rose

hvala punce za nasvete....najbrž bom poskusla z vato spredaj (čevlji so tako al tako v špico in pomoje ne bo zgledalo prevelko), če pa to ne bo kul bom dala pa še silkonske vložke zadaj

sem pa imela poleti vložke v sandalih z 10 cm peto in so mi zlezli ven, tako da ti za spredaj so se mi zelo zamerili in jih ne kupim več. Upam da so ti za zadaj kaj boljši.

Kupi silikonski vložek ali opetnik, ki se nalima. 100% ti ne bo nikamor zlezel. user posted image

clock-img

27.03.2008, 10:23

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Tudi jaz imam isti problem, 38 mi je prevelika številka 37 pa premajhna, zato si zadnje čase kupujem čevlje s paskom na nartu.

clock-img

27.03.2008, 14:40

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Kje pa se kupi te silikonske vložke ali opetnik, ker imam jaz podobno težavo z enimi čevlji? In koliko to stane. Da ni nazadnje dražje kot čevlji?

LP; B

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

27.03.2008, 15:35

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Jaz sem jih zasledila v Italiji v podobni trgovini kot je pri nas DM ali Muller, se mi zdi da jih ima tudi najbolši sosed

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem