writing-img

samonapihljive blazine

clock-img

23.03.2010, 18:33

clock-img

livia

pencil-img

2395

Za šotor morem za vse nas 4 nabavit tele napihljive blazine. Nikol jih nisem še sprobala, nikoli na njih ležala, nikoli videla v živo, ampak se mi vseeno zdi, da je najbolje kupit 7 cm. Se motim? Kakšna je razlika med 5 in 7 cm?
Kje se te stvari sploh kupuje? Je kakšna znamka teh blazin posebej kvalitetna? Šotor smo pred leti kupili v sun&fun-u.
Kje naj pogledam, lahko tudi na internetu, ker glih časa za po štacunah hodit nimam.

Pa še to... a je boljš za vsakega svojo kupit ali za naju z možem širšo (zakonsko), če take sploh obstajajo?
A potem v šotoru daste kako rjuho čez? Jogi rjuha verjetno ne pride v poštev, ker so te blazine ful ožje, ne?

clock-img

23.03.2010, 19:30

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

No mi imamo kar turbo maximus, in sicer 140_x_200, ker imava eno malo pupo sva jo letos imela v porenosni postelji, čez čas dobi svoj turbo maximususer posted image

18.3.2009

clock-img

23.03.2010, 19:34

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Jaz sem jih tukaj naročila, 7-centimetrsko, oranžne:

http://www.mixi-caravaning.si/katalog/index.php?cat_id=347

So ena srednja cena, za kvaliteto ne bi mogla rečt, ker sem pač samo te sprobala.

Imam pa jaz kar jogi rjuho čez 2 skupaj, una, ki je pa posebej, ima pa navadno rjuho, al pa tud jogi, ji je pač mal prevelika..

Jaz ta široke raje ne bi, ker se jo težko zvije, ko moraš to zvit, da zrak ven spraviš. Ker to tako malo zviješ, pa gor poklekneš, da gre zrak ven, pa spet zviješ, pa spet, poklekneš itd.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 23.3.2010 19:35:45 >

clock-img

23.03.2010, 20:31

clock-img

livia

pencil-img

2395

Lolita23, turbo maximus imamo zdaj, pa bi raje samonapihljiv armafleks.

Splišni, na strani, ki si jo prilepila je več različnih firm. Kaj imate vi?

clock-img

23.03.2010, 22:39

clock-img

norge

pencil-img

377

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Za šotor morem za vse nas 4 nabavit tele napihljive blazine. Nikol jih nisem še sprobala, nikoli na njih ležala, nikoli videla v živo, ampak se mi vseeno zdi, da je najbolje kupit 7 cm. Se motim? Kakšna je razlika med 5 in 7 cm?
Kje se te stvari sploh kupuje? Je kakšna znamka teh blazin posebej kvalitetna? Šotor smo pred leti kupili v sun&fun-u.
Kje naj pogledam, lahko tudi na internetu, ker glih časa za po štacunah hodit nimam.

Pa še to... a je boljš za vsakega svojo kupit ali za naju z možem širšo (zakonsko), če take sploh obstajajo?
A potem v šotoru daste kako rjuho čez? Jogi rjuha verjetno ne pride v poštev, ker so te blazine ful ožje, ne?

Mi smo jih lani za vse tri nabavili. Mislim, da so 5, morda pa tudi 7cm. Kupili smo jih v Hofru in smo super zadovoljni. Smo probali tudi velikooo dražje variante, ampak tele Hofrove so res zakon user posted image user posted image (spremljaj reklame od Hofra, bodo zdaj enkrat spomladi v akciji (mislim, da sobile 19 eur lani), by the way: spalke iz Hofra so tudi vrhunske - predvsem fulll tople- za nas, ki hodimo bolj na sever -odlične). Samonapihljive blazine pa mislim, da obstajajo samo enojne. V šotoru mi položimo gor samo spalke, pa kakšen povšterček za pod glavo in to je to. Je pa res super, nič ne škripa  (kot npr. kakšni Turbo Maximusi in ostale napihljive blazine), je pa tud ful udobno.

clock-img

24.03.2010, 19:16

clock-img

alamar

pencil-img

121

V jysku jih imajo, menda so celo v akciji

http://www.jysk.si/165/388/419/ag/catalog/

clock-img

24.03.2010, 19:52

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Imamo dvojne:

Artiache 5 cm in McKinlije 7 cm. Neprimerljivo boljši Artiachi. Je pa tudi cena dvojna user posted image  Ampak razlika v kakovosti je res očitna. Tudi ko ležiš, nimaš občutka, da si na nečem napihnjenem, je bolj kot jogi. Pa moj mož ima 100+ kg pa mu je udobno, ne pride "do dol" user posted image

Smo pa za Mirno prvo leto kupili nekega ****, za 15€ pri Falletu pa smo ga vrgli proč. Neuporaben totalno.

Mi imamo vsak svojega.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

25.03.2010, 09:08

clock-img

livia

pencil-img

2395

Viv, a te Artiache ima Iglu šport? Kdo ima pa McKinli? Hervis?

clock-img

25.03.2010, 09:16

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Mi imamo Outwellovo dvojno, pa McKinliyevo enojno, pa še eno **** enojno. Outwellova je fajn (prodaja Merkur), pa McKinley tudi...tista **** pa katastrofa...

clock-img

25.03.2010, 13:06

clock-img

livia

pencil-img

2395

Tintin, kje ste pa kupili Outwell?

A ima kdo Quechua te blazine ali Dayton?

clock-img

25.03.2010, 21:27

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Splišni, na strani, ki si jo prilepila je več različnih firm. Kaj imate vi?

Tole ta oranžno, 7-centimetrsko (kao, čeprav izgleda ene 3 cm):

http://www.mixi-caravaning.si/katalog/product.php?cat_id=347&product_id=1020025616

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem