writing-img

samska mama in morje

clock-img

16.06.2010, 21:30

clock-img

djana

pencil-img

7

Hojla,
sem samska mama 3letnega fantka, zamejka iz Italije.
A ima kdo kak dober nasvet za kraj pocitnic, na morju, v mirnem lepem kraju, ne v naguzvanem turisticnem, ne v hotelu, ne z otroskimi klubi in animatorji, a samo enostavno sobica(mogoce kuhinja) blizu ciste plaze?
Ali obstaja samo v mojih sanjah tak kraj?!?
Zal so moje financne zmogljivosti zelo skromne, zato ze kar dolgo iscem in ne najdem.
Hvala in lep pozdrav vsem.user posted image

clock-img

16.06.2010, 22:26

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

IZVIRNO SPOROČILO: djana

Hojla,
sem samska mama 3letnega fantka, zamejka iz Italije.
A ima kdo kak dober nasvet za kraj pocitnic, na morju, v mirnem lepem kraju, ne v naguzvanem turisticnem, ne v hotelu, ne z otroskimi klubi in animatorji, a samo enostavno sobica(mogoce kuhinja) blizu ciste plaze?
Ali obstaja samo v mojih sanjah tak kraj?!?
Zal so moje financne zmogljivosti zelo skromne, zato ze kar dolgo iscem in ne najdem.
Hvala in lep pozdrav vsem.user posted image

Hmm, jaz imam en kup idej, samo če namigneš, koliko si pripravljena odšteti za teden dopusta, koliko je star otrok in pa, ali je otok tudi opcija.

clock-img

17.06.2010, 08:48

clock-img

djana

pencil-img

7

Dobrojutro.

Otrok je star 3 leta, jaz pa sem mislila placat nekje do 15 evrov ce bi bila samo soba+kopalnica+kuhinja, malo vec ce bi to bil B+B ali polpenzijon, kar pa ni nujno.
Poznam druzino na Pagu, v Mandrah ki nudi tako opcijo, nisem pa vec navdusena za kraj , ki se je v nekaj letih spremenil iz maleda ribiskega naselja z eno samo asfaltirano cesto, oslicki, ovcami, eno samo trgovinico z najnujnejsim, v naguzvano, z vilami, hotelcki in apartmaji pozidano turisticno naselje z bari, souvenir-trgovinami, klubi, betonirano obalo itd...Skoda.
Drugace pa nebi sla predalec, ker moj avtek nebi zmogel pa tudi nisem sofer za dolge linijeuser posted image idealno bi bilo najti kako vas ob morju z divjo ali napol divjo plazo na 'zgornji' jadranski obali...ampak, kot sem ze rekla, mogoce mal prevec sanjam( kvecjemu bi tu odgovarjal mojim financnim zahtevam kaki kamp, a bungalovi so menda dragi pa so za vec ljudi. Samska mama mora se toliko vec placati, kot par z otrokom (ceprav veckrat oba sluzita denarcke).
user posted image Vem da take kraje bi lazje nasla bolj na jugu, na otokih sploh, a se potem pristeje cena trajekta, mogoce avjona....uff!

Bo trda, ah? ampak vseeno, ce imas kaki predlog, je zelo dobrodosel user posted image
Hvala.

clock-img

17.06.2010, 08:50

clock-img

djana

pencil-img

7

Ups, seveda sem milila 15 evrof dnevno za mene. Za otroka pa nevem , kako se steje in ce je kak popust. Lepò bi bilo.

clock-img

17.06.2010, 08:52

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

djana od kod pa si? lahko tudi na zs....

clock-img

17.06.2010, 15:45

clock-img

djana

pencil-img

7

sem iz blizine Trsta.

clock-img

17.06.2010, 16:53

clock-img

djana

pencil-img

7

A pretiravam s ceno? vem da se dobi za priblizno to ceno( npr.:320 evrov v dveh,pol penzjon v privatnem apartmaju), mi niso pa tako vsec kraji za ketere vem, kot sem ze rekla, predvsem ker so izgubili pristnost jadranskega sela, ki so ga imeli nekoc.

clock-img

17.06.2010, 16:55

clock-img

djana

pencil-img

7

320 evrov za 2 odrasla za 1 teden

clock-img

17.06.2010, 19:18

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

clock-img

17.06.2010, 20:26

clock-img

djana

pencil-img

7

hvala!
bom pogledala. nekaj naslovov sem nasla tudi na starih sporocilih na to temo.
mah, upam da se bo kje naslo...
Zelim ti/lepo poletje in se lepse pocitniceuser posted image Cau

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem