cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sandalci za v vodo

clock-img

18.06.2007, 12:52

clock-img

marelicaa

pencil-img

201

Ker sem nova tu gor, se še malo lovim. Prosim pa vas za pomoč. Iščemo sandale za v vodo (visok nart). Kaj priporočate in kje se jih da dobiti? Hvala in lep sončen dan.

clock-img

18.06.2007, 13:07

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Nas je pri visokem nartu rešil Champion. Lepo podloženi, da ne žulijo, pa ježki na obeh paskih, da paše na visoko nogico. Pa še frajerski so bili.

clock-img

18.06.2007, 13:14

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

pikapolonica je imela veliko izbiro pa tudi v intersparu sem jih zasledila.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

18.06.2007, 13:20

clock-img

mily

pencil-img

876

Jst ponavadi kr na morju kupim une ki zgledajo koker potaplaški. So pocen, pa še nikol je niso ožulil.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

18.06.2007, 16:14

clock-img

marelicaa

pencil-img

201

Baje so v Pikapolonici že razprodani.

clock-img

18.06.2007, 17:55

clock-img

Anonimen

Championovi so super!

clock-img

19.06.2007, 10:30

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

moj mišon ima tud visok nart, pa smo poskusili copatke v Massu (mislim da je firma Fonsecca) in mu sploh niso šli gor na nožco user posted image , tko da veš, da se tja ne splača hodit.
Bomo šlo v Championa pogledat, hvala za nasvet user posted image , a imajo to v vsaki prodajalni, al je kakšna specializirana za otroke? A bi mi katera svetovala, kje v Lj jh lahko dobim?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

19.06.2007, 12:51

clock-img

marelicaa

pencil-img

201

Jaz se na morje ne zanašam več. Lani smo bili tak čas na Ugljanu in smo po celem otoku iskali senčnik ali po domače marelo. Da bi videla kakšne otroške copate za v vodo, kje pa. Je pa res, da jih tudi v LJ nisem našla.

clock-img

19.06.2007, 13:55

clock-img

Anonimen

V Btc hala A ima trgovino Champion in tam imajo tudi te sandalce.

clock-img

20.06.2007, 08:09

clock-img

marelicaa

pencil-img

201

No pa sem jih našla. Na Vrhniki v trgovini Kara. So od firme ROX. Kako se bodo obnesli poročam kasneje. Hvala za vse namige!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem