writing-img

sanjam o drugih seksualnih partnerjih

clock-img

02.12.2006, 16:34

clock-img

Anonimen

Prosim za nasvet.
S partnerjem sva skupaj ze skoraj 6 let. najino seksualno zivljenje je bolj slabo. Jaz nimam potrebe, pa ne vem zakaj. Enostavno sem utrujena in mi pac ni do seksa. Drugace je najin odnos dober, niamve kaksnih posebnih problemov.

Velikokrat pa semeni sanja o drugih moskih - ki jih poznam - in v sanjah imam z njimi avanturice.

Kaj to pomeni?

clock-img

02.12.2006, 17:05

clock-img

Anonimen

Potrebuješ drugega za potešitev svojih skritih sanj.

clock-img

02.12.2006, 17:27

clock-img

miška

pencil-img

36

............

clock-img

02.12.2006, 17:29

clock-img

miška

pencil-img

36

skok cez plot - razmisli, kako bi se potem pocutila, ali bi lahko zivela dalje v lazi?

clock-img

02.12.2006, 17:39

clock-img

Anonimen

Drugace je najin odnos dober, niamve kaksnih posebnih problemov.

Odsotnost problemov še ne pomeni, da je odnos kvaliteten.

Vajni odnos je dolgočasen, tako nasplošno kot v seksu.

Začni(ta) živeti in zaživela bo tudi spolna strast.

clock-img

02.12.2006, 18:05

clock-img

kapica

pencil-img

5103

To pomeni da tvoje potrebe niso potesene. Ko bos to uredila, bojo sanje verjetno drugacne user posted image . Ni pa to vzrok da gres takoj v drugo zvezo, potrudita se v vajinem zakonu,, dokler se da.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

02.12.2006, 18:40

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

To pomeni da tvoje potrebe niso potesene. Ko bos to uredila, bojo sanje verjetno drugacne user posted image . Ni pa to vzrok da gres takoj v drugo zvezo, potrudita se v vajinem zakonu,, dokler se da.

Mislim, da je Kapica zadela bistvo.

clock-img

03.12.2006, 09:39

clock-img

smrka

pencil-img

3582

To pomeni da te tvoj moski ne privlaci vec, da nezna zadovoljit tvojih potreb - zato ti ni vec do sexa.... zato pa sanjas nekaj kar bi rada. Raje popestri spolno zivljenje s partnerjem.

clock-img

03.12.2006, 12:33

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Tu pa res ne vidim kakšnega posebnega problema.
Pač sanjaj o drugih.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

04.12.2006, 17:48

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

meni se tudi to ne zdi kak problem, če ravno ni to vsak dan nouser posted image user posted image
čisto človeško

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

04.12.2006, 17:52

clock-img

Anonimen

No tud tistim k mamo "uštimano" spolno življenje včasih misli "uidejo" kam drugamuser posted image , to ni nujno znak dolgčasa.user posted image

Drugače pa ja tako kot so ti rekle: popestri odnos z partnerjem. Itak da se ti ne da če je zmeri isto in dolgočasno. Spremembe sem ter tja so vedno dobrodošleuser posted image .

clock-img

04.12.2006, 18:43

clock-img

tulipan

pencil-img

94

Sanjati ni nič slabega!!user posted image

clock-img

05.12.2006, 21:25

clock-img

Anonimen

user posted image kaj veš katero sanja tvoj partner ,,in kako dolgo bo še samo sanjal,,, če si ti  taka sexualna lenuhinja?????????????????????????????

clock-img

06.12.2006, 20:28

clock-img

Jaganath

pencil-img

8

A ti moski izgledajo boljse kot tvoj? Kaj oni imajo, on pa nima?

clock-img

06.12.2006, 20:58

clock-img

Anonimen

To se tudi meni dogaja ,pa ne da oni imajo nekaj kaj moj nima,jaz tudi sanjam da z ženskami,ko pa pridem k sebi se sama sebi gabim,pa kaj češ .Samo ko sanjam o kakšnem znancu ali neznancu pa je finoooooo-če je fajnuser posted image .Jaz osebno vem da pri nama ni to -to,ker sem to-to ,nekoč doživela samo ne z njim -žal

clock-img

07.12.2006, 06:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jaz tudi sanjam da z ženskami,ko pa pridem k sebi se sama sebi gabim,pa kaj češ .Samo ko sanjam o kakšnem znancu ali neznancu pa je finoooooo-če je fajnuser posted image .Jaz osebno vem da pri nama ni to -to,ker sem to-to ,nekoč doživela samo ne z njim -žal

Svašta! Ljudje, dajte razumet da smo ljudje že od malih nog radovedna bitja, da radi delamo poteze, ki nimajo racionalne osnove in to je vedno bilo. To da se nam dopadejo drugi ljudje je popolnoma normalno in da sanjarimo tudi. Prosim vas lepo kdo od vas žensko še ni razmišljalo o tem kako mora zgledati postaven, lep, šarmanten dedec v postelji. Ne preveč filozofirat o takih stvareh, eno so želje drugo pa naše prepovedi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem