writing-img

sanjska lučka

clock-img

12.08.2005, 13:31

clock-img

metuljčica 5

pencil-img

132

Zanimajo me vaše izkušnje in komentarji. Radi bi kupli tole sanjsko lučko , ki odslikava podobe na steni z nežno uspavanko, pa me zanima , če ste zadovoljni z njo. Namreč, ker našo malo pikico še vedno moramo uspavati na rokah in ji peti, me zanima, če bi ta sanjska lučka kaj pripomogla k temu, da bi se naša mala navadila sama zaspat.:kuza:

clock-img

12.08.2005, 13:34

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Nam ni pomagalo nič. Do devetega meseca je zaspala na rokah, zdaj pa ob meni v postelji:zmeden:

clock-img

12.08.2005, 13:35

clock-img

nynna

pencil-img

576

Mi imamo kar dve in smo zelo zadovoljni. Zaspi čisto sama, nekaj časa ghleda lučke potem pa v mižule. Meni se zdi to fino ker mi ni všeč da revček :duda: kar takoj v čisto temo pride. Tale, ki je zdaj v BC v akciji se mi zdi zelo fina. Jo ima moja prijateljica in odslikava krasne podobe na steno, stane pa mislim da okoli 5000 sit.

clock-img

12.08.2005, 13:45

clock-img

totimato

pencil-img

189

Izkušnje: moj pob ima vsake toliko časa druge finte (oz. pripomočke) za uspavanje. Trajnega recepta ni. Koliko berem ima vask otrok svoje želje: to kar je všeč enim, gre lahko drugim na živce.

Komentar: če ti ni zadeva predraga jo definitivno kupi. Meni je všeč, mogoče bo tebi všeč, otrok bo pa prve tri dni sigurno začuden. Če mu bo pomagala zaspati pa je samo bonus.

lp

clock-img

12.08.2005, 14:50

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Sicer nismo imeli nikoli težav z uspavanjem, zato nam je ta lučka večkrat popestrila kakšen pust zimski večer, imamo pa lučko od Tomy-ja, prijetno, ni kaj!

clock-img

12.08.2005, 21:14

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz pa gledam tiste vrtiljake z lučko...ima katera to? ne vem, za katero se naj odločim
pri prvi vem, da ni nič pomagalo...na rokah al pa na zizi
tibor pa vedno najprej poje, potem pa gleda okoli, oziroma se zagleda v neko točko ali v levčka na vozičku, malo zajamra, počebljain zaspi...po moje bi pomagala kakšna lučka nad posteljo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem