writing-img

sankanje - kam?

clock-img

11.12.2010, 19:42

clock-img

Matejusska

pencil-img

172

Zanima me, kam (smer Gorenjska) bi se lahko šli z 2-letnico sankat?

Vem za Krvavec in Kr. Goro, ampak sama sem bila tam nazadnje kot otrok, tako da ne vem, kje je bolj primerno za majhne otroke?

Se da iti še kam drugam proti Gorenjski razen na Krvavec in v KG? Bi pa šli za cel dan in bi radi tam tudi kaj pojedli ipd.

clock-img

11.12.2010, 19:53

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Za dveletnega otroka pomoje ne rabiš nevemkakšne proge, važn da je sneg, ga posedeš na sani in greš bolj na sprehod z njim. Meni je všeč Pokljuka, maš kakšen bregec za spuščat, pa še špancerat se da.

clock-img

12.12.2010, 16:09

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Živjo! Mi smo danes šli na Dom pod Storžičem, vendar ne svetujem preveč, ker je kar ledeno.

clock-img

13.12.2010, 08:23

clock-img

barni

pencil-img

1096

Martuljek. Luštno je, precej neobljudeno. Poješ lahko kaj v gostilni Jožica ali Papa Joe.

clock-img

13.12.2010, 09:06

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Mi gremo ponavadi v Begunje. Tam je en super klanec, tudi gostiln je na poti kar precej.
Še ena super zadeva je v Avstriji, če se pelješ proti Celovcu in potem zaviješ z glavne ceste, ko zagledaš znak za smučišče. Čisto mi je ušlo z glave, kako se smučišče imenuje. Naj me kakšna RR-jevka dopolni ali pa bom pozneje napisala, ko se spomnim.
Tudi Pokljuka je super!
Še ena fajn zadeva pa je smučišče nad Bohinjsko bistrico, vendar pa je tsiti klanec precej strm, tako da ni ravno za najmljaše.
Prijateljica mi je priporočila še Kandrše (kar sicer ni proti Gorenjski, ampak je nekje pri Moravčah).

clock-img

13.12.2010, 09:53

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

Mi smo bili včeraj z najino 15 mesečnico na Golfu... Je fajn za hodit in par takih malih hribčkov za sankanje... 

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

clock-img

13.12.2010, 11:49

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Nekaj urejenih sankališč je opisanih tukaj.
Sicer se pa povsod najde kaka gozdna pot, vsaj pri nas. Sedaj pridejo tudi bregovi na vrsto, ker je pomrznjen sneg.

clock-img

13.12.2010, 13:19

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

organizirano sankanje je na Mišouhu in na Jezerskem.

clock-img

14.12.2010, 14:17

clock-img

Matejusska

pencil-img

172

IZVIRNO SPOROČILO: barni

Martuljek. Luštno je, precej neobljudeno. Poješ lahko kaj v gostilni Jožica ali Papa Joe.

Hvala vsem za odgovore.

barni, mi lahko poveš, kje v Martuljku je to?

clock-img

14.12.2010, 14:18

clock-img

Matejusska

pencil-img

172

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Mi smo bili včeraj z najino 15 mesečnico na Golfu... Je fajn za hodit in par takih malih hribčkov za sankanje... 

Kje pa je to?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem